🔥Ved temperaturer over 25 °C kan vi desværre ikke garantere, at produkterne forbliver intakte og ikke smelter under transporten🔥
🗓 27.06.2022 👤 Sarah Manceau 👌 Simpelthen

Dumplings af linser og bulgur

Disse krydrede dumplings med orientalsk smag er perfekte til at spise som aperitif eller til din næste picnic.

Dumplings af linser og bulgur

Linsenb-llchen-e1516961817149

Disse kødboller er perfekte som fingermad til en aperitif eller til at tage med på picnic! Et lille tip til at gøre det endnu bedre: du kan lave hummus til kødbollerne.
Du kan også tilberede dem med grøntsager, ris, kartofler ...

Ingredienser
Til ca. 14 kødboller :

  • 60 g korallinser
  • 60 gbulgur
  • 3 nelliker
  • 1 håndfuld persille
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 tsk garam masala (eller spidskommen)
  • 400 ml grøntsagsbouillon
  • saft af 1/4 citron

Forberedelse

Skyl først linserne, og kog dem op i grøntsagsbouillon i 5 minutter. Tilsæt derefter bulgur. Sænk varmen, dæk gryden til og lad det simre i ca. 15-20 minutter. Tag derefter blandingen af varmen, og lad den køle af i 5 minutter. Blend først purløg og persille, og tilsæt derefter linser og bulgur. Tilsæt tomatpure, garam masala og citronsaft, og lad det køle af. Med denne blanding kan du begynde at forme kødbollerne. Læg dumplings på en bageplade eller på bagepapir og bag dem i ca. 15 minutter.

Vi vil gerne takke Rebecca for at dele denne opskrift med orientalsk smag med os. Hendes Instagram-konto kan også inspirere dig!

Instagram: xbeccabella

Wordpress: xbeccabella.wordpress.com