Viden
In our Knowledge section, we want to pass on our know-how about the products in our shop. So you can be smart-assed to no end the next time you cook or bake together.
Emner 15 Tags
Lær dem at kende: Perlcouscous
Som kulinarisk entusiast på den lange rejse gennem de gastronomiske have kender du selvfølgelig couscous og har den ombord i opbevaringspakken på 1,5 kg. Men har du hørt om den nye perle i køkkenhavet?
Nødderedningen - Sådan får du din nøddepuré tilbage i topform!
Du har sikkert også oplevet det - fuld af forventning åbner du et glas nøddepuré, kun for at opdage, at der har dannet sig et lag olie ovenpå, og at der er en tyk, tyktflydende masse tilbage i bunden. Men bare rolig, vi har prøvet forskellige metoder for at finde en løsning på dette nøddepuré-dilemma. Se her, hvordan du nemt kan gøre din tykke nøddepuré cremet igen.
Shrinkflation - når virksomheder leger med emballagestørrelser
Inflationen følger med os i supermarkedet: Ikke alene føles det, som om alt er dobbelt så dyrt, og indkøbskurven er kun halvt så fuld. Det, nogle virksomheder så gør, kaldes shrinkflation. Indholdet skrumper, mens emballagen forbliver den samme størrelse.
Glutamat-angst eller "den kinesiske restaurants syndrom"
"Kinesisk restaurant-syndrom" - skal det forestille at være et medicinsk udtryk? Først og fremmest: Nej, det er det ikke! Men hvordan kom en ophobning af forskellige symptomer til at få dette navn? Her er en lille historie om glutamat.
Alt, hvad der glimter, er ikke papir
Vi skal være ærlige: Miljøvenlig emballage er en udfordring. I den følgende artikel forklarer vi, hvordan vi hos KoRo tog beslutningen mellem papir- og plastemballage.
Løsningen på alle gåder
Vores administrerende direktør Piran kender svaret på mange ting. Han havde dog brug for ekstern hjælp til de puslespil, han selv havde lavet til vores forsendelseskasser. Du kan finde løsningerne her.
Fra Burkina Faso med kærlighed - vores Bio Mangostreifen
Brooks Mango fra Burkina Faso er måske den bedste tørrede mangofrugt i verden. Her kan du finde ud af, hvordan vi udvælger vores produkter, hvad der gør Brooks mango så speciel, og hvor den kommer fra.
Hvad sker der med udgåede fødevarer hos KoRo?
Undrer du dig over, hvad der sker med dine elskede nøddesvampe og tørrede frugter, hvis de ikke bliver udsolgt så hurtigt, og sidste holdbarhedsdato nærmer sig? Vi forklarer her, hvordan vi håndterer holdbarhedsdatoen og dermed aktivt bekæmper madspild.
Forskellige typer af eddike
Du kan finde en sammenligning af æble-, brandy-, urte- og balsamicoeddiker i denne artikel!
Gode grunde til at drikke gulerodssaft
Se her, hvordan du nemt kan dække dit behov for A-vitamin med en plantebaseret kost!
Ingefær i den kolde årstid
Har du nogensinde spist rå ingefær? Især i den nuværende forkølelsessæson kan dit immunforsvar få gavn af det og blive styrket.
Matcha vs. kaffe
Vælg din fighter: en uimodtagelig koffeinjunkie før den første kop kaffe eller en afslappet tedrikker. Uanset hvad du vælger, har begge drikke deres fordele og ulemper. Og selvfølgelig: koffein.
Hvor vigtig er morgenmaden om morgenen?
Om morgenen som en kejser, ved frokosttid som en konge og om aftenen som en tigger. Morgenmaden har ry for at være det vigtigste måltid på dagen. Men er det virkelig tilfældet?
Açai-bowls: den trendy power-morgenmad
Açai bowls er bogstaveligt talt på alles læber. Alle instagrammere fejrer denne morgenmad på deres konto. I denne artikel fortæller vi dig om bærret, der bliver fejret som en superfood.
Quinoa - inkaernes korn vender tilbage
Quinoa har været kendt som kulturplante i 6000 år, og alligevel er den først for alvor kommet til Centraleuropa i de senere år. Gåsefodsplanten, som stammer fra Sydamerika, oplever et sandt boom - og det med rette.