Køb nu: Ekstra jomfru olivenolie 1 l
I de bjergrige lunde i Det Ægæiske Hav på øen Lesbos bliver vores ekstra jomfru olivenolie fremstillet af håndplukkede Kolovi-oliven.
Bjergrigt og kuperet terræn og dyrkning i en højde på 600 meter giver kun adgang til fods eller ved hjælp af et æsel. Således høstes olivenerne skånsomt i hånden med yderligere hjælp fra mekaniske plukkeredskaber.
Kolovi-sorten, der er hjemmehørende på øen, er aromatisk frugtig. De komplekse aromaer af friske urter, græs og grønne tomater samt olivenens udprægede frugtighed afrunder smagsoplevelsen.
Skarphed, bitterhed og frugtighed er i vore olie harmonisk afbalanceret og passer derfor perfekt til enhver ret. Uanset om det er i en salatdressing, over grøntsager, som en dip eller til madlavning og bagning - vores olivenolie kan bruges til det hele.
Gennemsnitligt næringsindhold | per 100 g |
---|---|
Energi (i kj/kcal) | 3387 / 822 |
Fedt | 91 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 11 g |
Kulhydrater | 0 g |
Heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Varenummer: | OEL_013 |
---|---|
Bedst før | 09.12.2024 |
Oprindelse | Grækenland |
Indhold | 1 l |
Producent | KoRo |
EAN/GTIN | 4260335839331 |
Datablad | Specifikation |
Spor | Forklaring af sporhenvisning |
Forsendelse | Leveringstid |
Virksomhed |
KoRo Handels GmbH Hauptstraße 26, 10827 Berlin |
Opbevaring | Opbevares tørt og køligt. Beskyttes mod lys |
Ingredienser | 100 % ekstra jomfruolivenolie |
Krydskontaminering | Indeholder ingen allergener i henhold til EU-forordning 1169/2011. |
Varebetegnelse | Ekstra jomfruolivenolie |
Etikethenvisning | Ingredienser, næringsværdier og emballage kan variere. For korrekte oplysninger henvises til produktbeskrivelsen. |
Presse og forhandlere | Download billede uden baggrund |
Sådan har prisen udviklet sig over tid
Alle oplysninger uden garanti!
Produktion

Um Dir das beste Olivenöl anzubieten, haben wir eine Olivenöl Sommelière zu uns eingeladen. Unser Einkaufs-Team durfte testen: Es wurde probiert, geschmatzt und geschnuppert.

Unser Olivenöl kommt aus Griechenland: In den bergigen Hainen von Aegean auf der Insel Lesbos wachsen die Olivenbäume und an ihnen die aromatischen Oliven für die Ölherstellung.

Ähnlich wie die Chardonnay-Traube für einige Weine verwendet wird, werden verschiedene Olivensorten aufgrund ihrer Eigenschaften zur Herstellung von Olivenöl genutzt. Die auf der Insel beheimatete und für unser Olivenöl genutzte Sorte “Kolovi” ist aromatisch fruchtig und hat eine weiche Textur.

Das bergige Terrain und der Anbau auf 600 Metern Höhe lässt einen Zugang nur zu Fuß oder mithilfe eines Esels zu. Die Oliven werden so schonend per Hand und zusätzlicher Hilfe von mechanischen Pflückgeräten geerntet.

In der Ölmühle werden die Oliven sortiert, gewaschen, zerkleinert und schließlich der Saft aus den Früchten gewonnen.

Unser Olivenöl entspricht der Güteklasse “Extra Nativ”. Das bedeutet, dass es noch am Tag der Ernte kalt gepresst wird. Dazu werden moderne Zentrifugen eingesetzt, die die Olivenpaste nur einmal zerdrücken und so das Öl gewinnen.

Nach der Pressung folgt auch schon die Abfüllung in unsere 1 Liter Glasflaschen und der Versand in unser Lager, bevor das flüssige Gold dann in Deinem Salat, Deiner Pasta oder Brot landet!

Knækbrød med kerner
Dette sprøde knækbrød er en perfekt snack til mellemmåltiderne. Det er også så nemt at lave. Giv det en chance!

Linsedal med avocado og kokosnød yoghurt
Dal kan let forkoges, fryses ned og hurtigt tilberedes som en fyldningsret.

Farverig nudelpande
Denne cremede, krydrede nudelpande kan tilberedes på rent vegetabilsk basis takket være cashewnødder og gærflager.
Login
God olie til det kolde køkken
Meget velsmagende olivenolie!
Super kvalitet, utrolig pris ydeevne
Mild fin olivenolie, flaske prima stackabar.
Velsmagende
Spar forsendelsen! 🤑
Så længe nye produkter ikke har smukke billeder endnu, sparer du forsendelsesomkostningerne.