Nem
4. februar 2018
Forberedelsestid:
10 Min.
Tilberedningstid:
10 Min.
Couscous-salat er ideel til frokost på kontoret eller som et mere spændende alternativ til almindelig pastasalat ved grillen. Den er hurtig at lave og perfekt til at tage med.
2 spsk. | Tomatpulp |
75 g | Couscous |
1 stk | Paprika |
1 bæger | Petersilie |
1 stk | rødløg |
1 drys | Salt |
1 spsk. | Olivenolie |
40 ml | Zitronensaft |
-
Trin 1/6
Tilbered couscous efter anvisningen på pakken.
-
Trin 2/6
Bland couscous med peberfrugt, rødløg og persille.
-
Trin 3/6
Rør tomatpuréen i.
-
Trin 4/6
Krydr couscoussen med salt.
-
Trin 5/6
Tilsæt citronsaft og olivenolie, og bland couscoussalaten godt.
-
Trin 6/6
Pynt salaten med persille, inden du spiser den.