Nem
9. oktober 2020
Forberedelsestid:
15 Min.
Bage- / hviletid:
2 Std.
Lav en lækker og cremet pistacieis uden ismaskine.
200 g | gehackte Pistazien |
1 drys | Salt |
100 g | hvid chokolade |
400 g | Pisket fløde |
2 dåse | sødet kondenseret mælk |
2 tsk. | Vaniljepasta |
6 spsk. | Pistazienmus |
-
Trin 1/4
Pisk fløden stiv med en knivspids salt, og bland den forsigtigt med den sødede kondenserede mælk.
-
Trin 2/4
Tilsæt vaniljepasta og hakkede pistacienødder.
-
Trin 3/4
Smelt en plade hvid chokolade i et vandbad, og rør den også i flødeblandingen.
-
Trin 4/4
Læg det hele i fryseren, og frys det i et par timer. Rør rundt fra tid til anden.