Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌

Hvid-chok-pistazieneis

Nem 9. oktober 2020
Forberedelsestid:
15 Min.
Bage- / hviletid:
2 Std.

Lav en lækker og cremet pistacieis uden ismaskine.

200 g gehackte Pistazien
1 drys Salt
100 g hvid chokolade
400 g Pisket fløde
2 dåse sødet kondenseret mælk
2 tsk. Vaniljepasta
6 spsk. Pistazienmus
  • Trin 1/4

    Pisk fløden stiv med en knivspids salt, og bland den forsigtigt med den sødede kondenserede mælk.

  • Trin 2/4

    Tilsæt vaniljepasta og hakkede pistacienødder.

  • Trin 3/4

    Smelt en plade hvid chokolade i et vandbad, og rør den også i flødeblandingen.

  • Trin 4/4

    Læg det hele i fryseren, og frys det i et par timer. Rør rundt fra tid til anden.