Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Hvid-chok-pistazieneis Automatisch oversat

Einfach 9. oktober 2020
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Back- / Ruhzeit:
2 Std.

Lav en lækker og cremet pistacieis uden ismaskine.

6 spsk. Pistazienmus
100 g hvid chokolade
400 g Pisket fløde
2 dåse sødet kondenseret mælk
1 drys Salt
200 g gehackte Pistazien
2 tsk. Vaniljepasta
  • Schritt 1/4

    Pisk fløden stiv med en knivspids salt, og bland den forsigtigt med den sødede kondenserede mælk.

  • Schritt 2/4

    Tilsæt vaniljepasta og hakkede pistacienødder.

  • Schritt 3/4

    Smelt en plade hvid chokolade i et vandbad, og rør den også i flødeblandingen.

  • Schritt 4/4

    Læg det hele i fryseren, og frys det i et par timer. Rør rundt fra tid til anden.

Hvad andre har sagt om Hvid-chok-pistazieneis

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne