Mandelnøddekiler med abrikosmarmelade og chokolade uden tilsat mel.
70 g | margarine |
120 g | sukkerfri chokoladedråber |
80 g | Hasselnødder, malede |
2 stk | Æg |
1 tsk. | Bourbon-vaniljepulver |
80 g | Mandler, malet |
1 drys | Salt |
150 g | Mandelmel |
50 g | Mandler, malet |
100 g | Hasselnødder, hakkede |
60 g | Sukker fra kokosnøddeblomster |
1 tsk. | Bagepulver |
200 g | Marmelade af abrikos |
-
Trin 1/5
Ælt alle ingredienserne til dejen sammen, og arbejd den sammen til en mørdej. Rul den ud til et rektangel på ca. 25x30 cm, og læg den på en bageplade.
-
Trin 2/5
Smør abrikosmarmeladen ud på dejen.
-
Trin 3/5
Smelt den resterende margarine med kokosblomstsukkeret i en gryde. Rør nødderne i, og fordel blandingen jævnt over marmeladelaget.
-
Trin 4/5
Bages ved 180 grader over-/undervarme i 20 minutter. Lad den køle af i 10 minutter, og skær den i trekanter.
-
Trin 5/5
Smelt chokoladedråberne, og overtræk de afkølede nøddekiler med dem. Hvis chokoladen er for tyk, skal du blot tilsætte lidt kokosolie.