Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌

Nøddekager uden mel

Nem 25. juni 2021
Nussecken mit Schokolade
Forberedelsestid:
30 Min.
Tilberedningstid:
20 Min.
Bage- / hviletid:
10 Min.

Mandelnøddekiler med abrikosmarmelade og chokolade uden tilsat mel.

  • Trin 1/5

    Ælt alle ingredienserne til dejen sammen, og arbejd den sammen til en mørdej. Rul den ud til et rektangel på ca. 25x30 cm, og læg den på en bageplade.

  • Trin 2/5

    Smør abrikosmarmeladen ud på dejen.

  • Trin 3/5

    Smelt den resterende margarine med kokosblomstsukkeret i en gryde. Rør nødderne i, og fordel blandingen jævnt over marmeladelaget.

  • Trin 4/5

    Bages ved 180 grader over-/undervarme i 20 minutter. Lad den køle af i 10 minutter, og skær den i trekanter.

  • Trin 5/5

    Smelt chokoladedråberne, og overtræk de afkølede nøddekiler med dem. Hvis chokoladen er for tyk, skal du blot tilsætte lidt kokosolie.