Rødbeder er en rigtig underdog uden grund. Vi siger: prøv, prøv og prøv igen. Men vi vil gerne introducere dig til vores personlige højdepunkt: Rødbede-ketchup som tilbehør til en utrolig saftig portobello-burger og sprøde kartoffelbåde! Bliv forelsket i denne lækre, syrlige rodfrugt igen!
0 efter behov | Portobello-svampe |
0 efter behov | ruller |
0 efter behov | rødløg |
1 | Tomate |
0 efter behov | salatblade |
0 efter behov | Kartofler til kartoffelbåde |
0 efter behov | Olivenolie |
1 drys | Salt |
250 g | Kartofler |
100 g | Gulerødder |
80 g | Cashewmus |
1 | Sennep |
1 spsk. | Æblecidereddike |
4 spsk. | Krydderiflager af gær |
0 efter behov | Salt og peber |
-
Trin 1/3
Til ostesaucen koges 250 g kartofler og 100 g gulerødder, til de er bløde. Kom dem derefter i blenderen med cashewsmør, sennep, æblecidereddike, gærflager, salt og peber, smag til, og den mest cremede veganske ostesauce er klar!
-
Trin 2/3
Til kartoffelbådene forvarmes ovnen til 200 °C og varmluft. Vask derefter kartoflerne, og skær dem i både. Du kan lade skrællen sidde på, da de fleste vitaminer er skjult under skrællen. Bland kartoffelbådene med olivenolie, salt og krydderier efter eget valg, og sæt dem i ovnen, til de er sprøde og gyldenbrune. Det tager normalt 25-30 minutter.
-
Trin 3/3
I mellemtiden kan du skære løg og tomat i ringe og vaske salaten. Rens portobellosvampene, og steg dem på en pande med olivenolie. Så er det tid til topping - som en KoRo foodie behøver vi bestemt ikke at forklare det for dig. Tilsæt kartoffelbåde og rødbede-ketchup, og nyd det!