Nem
12. februar 2018
Forberedelsestid:
20 Min.
Tropisk mango er en af favoritterne blandt ikke-hjemmehørende frugter. Med denne opskrift kan I nyde den lækre smag af mango sammen.
1 drys | Salt |
4 spsk. | Kokosolie |
50 g | Kokosmel |
50 g | Havregryn |
50 g | Sukker fra kokosnøddeblomster |
200 ml | Coconutmilch |
2 tsk. | Kokosolie |
0 efter behov | Vand |
75 g | Cashew-kerner |
65 g | Mango |
2 spsk. | Sukker fra kokosnøddeblomster |
-
Trin 1/8
Til dejen males kokosmel og havreflager fint i en blender.
-
Trin 2/8
Tilsæt en knivspids salt, kokosblomstsukker, kokosolie, kokosmælk og en smule vand, og bland alle ingredienserne grundigt til en homogen dej.
-
Trin 3/8
Hæld dejen i en bageform. Forsigtig: Konsistensen er ret tør, så pres dejen godt ned i formen.
-
Trin 4/8
Køl bunden ned.
-
Trin 5/8
Til cremen pureres cashewnødder, tørret mango, kokosmælk, kokosblomstsukker, kokosolie og salt godt i en blender.
-
Trin 6/8
Fordel cremen over bunden.
-
Trin 7/8
Top med kokoschips og tørret mango.
-
Trin 8/8
Køl mangokagen ned igen i køleskabet inden servering.