Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Rå mangokage Automatisch oversat

Einfach 12. februar 2018
Vorbereitungszeit:
20 Min.

Tropisk mango er en af favoritterne blandt ikke-hjemmehørende frugter. Med denne opskrift kan I nyde den lækre smag af mango sammen.

  • Schritt 1/8

    Til dejen males kokosmel og havreflager fint i en blender.

  • Schritt 2/8

    Tilsæt en knivspids salt, kokosblomstsukker, kokosolie, kokosmælk og en smule vand, og bland alle ingredienserne grundigt til en homogen dej.

  • Schritt 3/8

    Hæld dejen i en bageform. Forsigtig: Konsistensen er ret tør, så pres dejen godt ned i formen.

  • Schritt 4/8

    Køl bunden ned.

  • Schritt 5/8

    Til cremen pureres cashewnødder, tørret mango, kokosmælk, kokosblomstsukker, kokosolie og salt godt i en blender.

  • Schritt 6/8

    Fordel cremen over bunden.

  • Schritt 7/8

    Top med kokoschips og tørret mango.

  • Schritt 8/8

    Køl mangokagen ned igen i køleskabet inden servering.

Hvad andre har sagt om Rå mangokage

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne