Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌

Viden

In our Knowledge section, we want to pass on our know-how about the products in our shop. So you can be smart-assed to no end the next time you cook or bake together.

🗓 27.11.2023

Lær dem at kende: Perlcouscous

Som kulinarisk entusiast på den lange rejse gennem de gastronomiske have kender du selvfølgelig couscous og har den ombord i opbevaringspakken på 1,5 kg. Men har du hørt om den nye perle i køkkenhavet?

👤 Hannah Rieder

🗓 30.08.2023

Nødderedningen - Sådan får du din nøddepuré tilbage i topform!

Du har sikkert også oplevet det - fuld af forventning åbner du et glas nøddepuré, kun for at opdage, at der har dannet sig et lag olie ovenpå, og at der er en tyk, tyktflydende masse tilbage i bunden. Men bare rolig, vi har prøvet forskellige metoder for at finde en løsning på dette nøddepuré-dilemma. Se her, hvordan du nemt kan gøre din tykke nøddepuré cremet igen.

👤 Tessa Zimmermann

🗓 22.03.2023

Shrinkflation - når virksomheder leger med emballagestørrelser

Inflationen følger med os i supermarkedet: Ikke alene føles det, som om alt er dobbelt så dyrt, og indkøbskurven er kun halvt så fuld. Det, nogle virksomheder så gør, kaldes shrinkflation. Indholdet skrumper, mens emballagen forbliver den samme størrelse.

👤 Hannah Rieder

🗓 02.11.2022

Glutamatforskrækkelse eller "det kinesiske restaurantsyndrom

"Kinesisk restaurantsyndrom" - skulle det være et medicinsk udtryk? Til at begynde med: Nej, det er det ikke! Men hvordan har en ophobning af forskellige symptomer så fået dette navn? Her er en lille historie om glutamat.

👤 Tara Rezaie Farmand

🗓 29.04.2022

Alt, hvad der glimter, er ikke papir

Vi skal være ærlige: Miljøvenlig emballage er en udfordring. I den følgende artikel forklarer vi, hvordan vi hos KoRo tog beslutningen mellem papir- og plastemballage.

👤 Piran Asci

🗓 07.10.2021

Løsningen på alle gåder

Vores administrerende direktør Piran kender svaret på mange ting. Han havde dog brug for ekstern hjælp til de puslespil, han selv havde lavet til vores forsendelseskasser. Du kan finde løsningerne her.

👤 Ansgar Dietrichs

🗓 29.03.2021

Fra Burkina Faso med kærlighed - vores Bio Mangostreifen

Brooks Mango fra Burkina Faso er måske den bedste tørrede mangofrugt i verden. Her kan du finde ud af, hvordan vi udvælger vores produkter, hvad der gør Brooks mango så speciel, og hvor den kommer fra.

👤 Jan Rein

🗓 29.03.2021

Hvad sker der med udgåede fødevarer hos KoRo?

Undrer du dig over, hvad der sker med dine elskede nøddesvampe og tørrede frugter, hvis de ikke bliver udsolgt så hurtigt, og sidste holdbarhedsdato nærmer sig? Vi forklarer her, hvordan vi håndterer holdbarhedsdatoen og dermed aktivt bekæmper madspild.

👤 Vero Wolf

🗓 28.04.2020

Forskellige typer af eddike

Du kan finde en sammenligning af æble-, brandy-, urte- og balsamicoeddiker i denne artikel!

👤 Caroline Loße

🗓 11.03.2020

Gode grunde til at drikke gulerodssaft

Se her, hvordan du nemt kan dække dit behov for A-vitamin med en plantebaseret kost!

👤 Caroline Loße

🗓 03.01.2020

Ingefær i den kolde årstid

Har du nogensinde spist rå ingefær? Især i den nuværende forkølelsessæson kan dit immunforsvar få gavn af det og blive styrket.

👤 Caroline Loße

🗓 11.06.2019

Matcha vs. kaffe

Vælg din fighter: en uimodtagelig koffeinjunkie før den første kop kaffe eller en afslappet tedrikker. Uanset hvad du vælger, har begge drikke deres fordele og ulemper. Og selvfølgelig: koffein.

👤 Sarah Klein

🗓 07.05.2019

Hvor vigtig er morgenmaden om morgenen?

Om morgenen som en kejser, ved frokosttid som en konge og om aftenen som en tigger. Morgenmaden har ry for at være det vigtigste måltid på dagen. Men er det virkelig tilfældet?

👤 Sarah Klein

🗓 03.09.2018

Açai-bowls: den trendy power-morgenmad

Açai bowls er bogstaveligt talt på alles læber. Alle instagrammere fejrer denne morgenmad på deres konto. I denne artikel fortæller vi dig om bærret, der bliver fejret som en superfood.

👤 Juliane Vogel

🗓 03.07.2018

Quinoa - inkaernes korn vender tilbage

Quinoa har været kendt som kulturplante i 6000 år, og alligevel er den først for alvor kommet til Centraleuropa i de senere år. Gåsefodsplanten, som stammer fra Sydamerika, oplever et sandt boom - og det med rette.

👤 Mark Jurrat