Ingredienser
- Havreflager: 2 kopper
- Bagepulver: 1 tsk
- Salt: 0,5 tsk
- Kanel: 1 tsk
- Modne bananer: 2,5 stykker
- Honning: 0,25 kop
- Æg: 2 stykker
- Kokosolie: 2 tsk
- Chokoladestykker: 0,25 kop
- Hakkede valnødder: 1 kop
Tilberedning
Trin 1
Mal havregrynene til mel i en blender, tilsæt derefter de øvrige ingredienser (undtagen chokoladestykkerne), og blend.
Trin 2
Rør derefter chokoladestykkerne og de hakkede nødder i.
Trin 3
Hæld blandingen i en bageform. Hvis du har lyst, kan du lægge en banan skåret i halve ovenpå som pynt.
Trin 4
Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i 35-40 minutter.