Ingredienser
- Modne bananer: 3 stykker
- Linfrø: 1 spsk
- Vand: 3 spsk
- Havreflager/havremel: 250 g
- Cashewnødder: 150 g
- Bagepulver: 3 spsk
- Salt: 1 knivspids
- Kanel: 1 knivspids
- Plantemælk: 150 ml
- Ahornsirup: 75 ml
- Kokosolie: 1 spsk
- Nødder: 1 håndfuld
- Banan: 1 stykke
Tilberedning
Trin 1
Forvarm ovnen til 180° grader. Bland hørfrøene med vandet, og stil det til side.
Trin 2
Kværn havregryn og cashewnødder i en blender. Bland alle de tørre ingredienser sammen.
Trin 3
Tilsæt nu bananerne og alle de flydende ingredienser til blenderen, og kør det til puré.
Trin 4
Bland derefter de to blandinger sammen til en glat dej, og fold linseægget i.
Trin 5
Hæld dejen i en smurt brødform, læg et par nødder og endnu en banan ovenpå, og bag i ca. 45 minutter.
Trin 6
Dette sunde, sukkerfri bananbrød er også perfekt til morgenmad med lidt nøddesmør, syltetøj eller bare som det er.