Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
🗓 26.10.2020 👤 Jana

Bananbrød

Dette bananbrød er perfekt til morgenmad med lidt nøddesmør, syltetøj eller bare som det er.

Bananbrød

Ingredienser

Portioner: - + Topping:
  • Nødder: 1 håndfuld
  • Banan: 1 stykke

Tilberedning

Trin 1

Forvarm ovnen til 180° grader. Bland hørfrøene med vandet, og stil det til side.

Trin 2

Kværn havregryn og cashewnødder i en blender. Bland alle de tørre ingredienser sammen.

Trin 3

Tilsæt nu bananerne og alle de flydende ingredienser til blenderen, og kør det til puré.

Trin 4

Bland derefter de to blandinger sammen til en glat dej, og fold linseægget i.

Trin 5

Hæld dejen i en smurt brødform, læg et par nødder og endnu en banan ovenpå, og bag i ca. 45 minutter.

Trin 6

Dette sunde, sukkerfri bananbrød er også perfekt til morgenmad med lidt nøddesmør, syltetøj eller bare som det er.