🥫 Konserves

25 Produkter
Luk filter
 
  •  
fra til
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Filtreringen gav ingen resultater.
Bemærkning
Dåseåbner nødvendig.
Forsendelsesinformation
Dette produkt forventes at ankomme den 11. dec. 2021
Græskarpuré 425 g
kr 15,00 *
kr 35,29 * per kg

inkl. moms plus Forsendel

Økologiske lupiner i saltvand 190 g
kr 22,50 *
kr 11,84 * per 100 g

inkl. moms plus Forsendel

Økologiske lupiner i saltvand 6 x 190 g
kr 97,50 *
kr 85,53 * per kg

inkl. moms plus Forsendel

Økologiske kikærter på dåse 240 g
kr 15,00 *
kr 6,25 * per 100 g

inkl. moms plus Forsendel

Økologiske hvide cannellini-bønner på dåse 240 g
kr 15,00 *
kr 6,25 * per 100 g

inkl. moms plus Forsendel

Økologisk ghee af olivenolie 900 g
kr 135,00 *
kr 150,00 * per kg

inkl. moms plus Forsendel

Økologisk ghee af olivenolie 8 x 900 g
kr 945,00 *
kr 131,25 * per kg

inkl. moms plus Forsendel

Bemærkning
Dåseåbner nødvendig.
Græskarpuré 24 x 425 g
kr 217,50 *
kr 21,32 * per kg

inkl. moms plus Forsendel

Økologiske kikærter på dåse 12 x 240 g
kr 97,50 *
kr 3,39 * per 100 g

inkl. moms plus Forsendel

Økologiske hvide cannellini-bønner på dåse 12 x...
kr 97,50 *
kr 3,39 * per 100 g

inkl. moms plus Forsendel

Forsendelsesinformation
Dette produkt forventes at ankomme den 27. dec. 2021
Økologisk kokosmælk 400 ml
kr 22,50 *
kr 56,25 * per l

inkl. moms plus Forsendel

Økologiske brune linser på dåse 240 g
kr 15,00 *
kr 6,25 * per 100 g

inkl. moms plus Forsendel

Økologiske sorte bønner på dåse 240 g
kr 15,00 *
kr 6,25 * per 100 g

inkl. moms plus Forsendel

Økologisk kokosmælk 12 x 400 ml
kr 165,00 *
kr 34,38 * per l

inkl. moms plus Forsendel

Økologiske brune linser på dåse 12 x 240 g
kr 105,00 *
kr 3,65 * per 100 g

inkl. moms plus Forsendel

Økologiske sorte bønner på dåse 12 x 240 g
kr 97,50 *
kr 3,39 * per 100 g

inkl. moms plus Forsendel

Økologiske ærter på dåse 270 g
kr 22,50 *
kr 83,33 * per kg

inkl. moms plus Forsendel

Økologiske ærter på dåse 12 x 270 g
kr 157,50 *
kr 48,61 * per kg

inkl. moms plus Forsendel

Økologiske edamame grønne sojabønner på dåse...
kr 22,50 *
kr 17,31 * per 100 g

inkl. moms plus Forsendel

Økologiske edamame grønne sojabønner på dåse...
kr 180,00 *
kr 11,54 * per 100 g

inkl. moms plus Forsendel

Økologiske kidneybønner i glas 240 g
kr 15,00 *
kr 6,25 * per 100 g

inkl. moms plus Forsendel

Økologiske kidneybønner i glas 12 x 240 g
kr 112,50 *
kr 3,91 * per 100 g

inkl. moms plus Forsendel

Økologisk surkål 500 g
kr 15,00 *
kr 30,00 * per kg

inkl. moms plus Forsendel

Økologisk surkål 18 x 500 g
kr 157,50 *
kr 17,50 * per kg

inkl. moms plus Forsendel

Økologiske rødbeder i skiver i glas 220 g
kr 15,00 *
kr 6,82 * per 100 g

inkl. moms plus Forsendel

Bestil KoRo-produkter i dåser online

Vidste du, at du kan KoRo med på overlevelsestur? Du kan tage os med i de hotteste ørkener, de dybeste jungler og med på en øde ø. Og nej, vi har ikke forvandlet os til Robinson-ekspeditionen! Men med vores praktiske dåser, glas og konserves i rygsækken (og i spisekammeret), er du godt udstyret til alverdens situationer og madretter. I vores webshop kan du hurtigt og nemt bestille mange typer af konserves og dåser online, så du kan lave dine yndlingsretter til enhver tid - og du får leveret til døren, så du slipper endda for at slæbe!

Du kan købe følgende konserves fra os:

Konserves - bag om konserveringsprocessen

Ordet "konservering" kommer fra det latinske ord "conservare" (at modtage) og bruges nok mest i daglig tale i forbindelse med mad, selvom også bl.a. kunstværker og naturområder kan konserveres i den betydning, at de beskyttes mod skadelige forandringer. Konservering af madvarer er en også en beskyttende proces, hvor fødevarer kan gøres holdbare over meget lang tid. Konserveringsprocessen er enkel, men må udføres til punkt og prikke: Fødevaren opvarmes, så eventuelle mikroorganismer uskadeliggøres, og herefter pakkes maden i en lufttæt og robust emballage - og voilà: Dåsen er klar til tidens tand. Konserveret mad fås i alverdens typer af emballage samt i store og små størrelser, men oftest benyttes glas eller aluminiumsdåser til konserves. Faktisk er din hjemmelavede syltetøj også konserves!

Hvilke typer dåsemad og konserves findes der?

Du husker sikkert Skipper Skræk - blot én portion spinat på dåse og vups! Muskler af stål! Måske du selv skulle snuppe en omgang spinatlasagne, næste gang du skal bakse med tunge flyttekasser? Spøg til side: Dåser er enormt praktiske i dagligdagen. Friske madvarer er selvfølgelig bedre på mange måder, men konservesdåser og glaskonserves skal dog ikke ses som en dårligere kvalitet af maden. Takket være konserveringen holder dåsemad sig frisk meget længe og mange af næringsstofferne er intakte. Generelt kan man skelne mellem fuld, semi, tør og tropisk konserves. Klassificeringen afhænger af typen af ​​varmebehandling. Uanset om det drejer sig om frugtkonserves, konserves med grøntsager, kødkonserves og pølser på glas, syltede fødevarer på glas, konserves med færdigretter, dåse-supper, tørkonserves, frosne madvarer eller fiskekonserves og dåsemakrel - takket være en bred palet af specialteknikker kan næsten hvad som helst konserves.

Selvfølgelig tilbyder KoRo derfor også de mest populære typer af dåsemad og konserves, så du altid har et lager i dit spisekammer:

Anvendelse af dåsemad

Du kan bruge vores dåsemad i din bagning og madlavning. De fleste af vores konservestyper er klar til at spise og kan bruges med det samme uden iblødsætning. I vores Food Journal finder du ideer og inspiration til anvendelse af de konserverede KoRo-varer på mange forskellige måder.

Har du allerede tjekket vores dåse med 100% græskarpuré ud? Den lækre, cremede puré er et godt eksempel på, at konserves-fødevarer kan have en fremragende smag, selv uden tilsat sukker og andre tilsætninger. Det bedste af det hele: Du kan nyde den aromatiske græskarsmag i dine supper, bagværk og andre cremede kreationer året rundt, lige når du vil.

Det samme gælder naturligvis vores aromatiske dåsetomat og tropiske frugtkonserves. Vi har ikke blød jackfrugt på dåse, men valgte i stedet at konservere den i lufttæt plastikemballage og i saltlage. Sådan kan du nemt have den trendy køderstatning på lager og bruge den efter behov.

Bælgfrugter og økologiske bønner på dåse

KoRo vil være den førende ekspert i bælgfrugter og bønner, så udover tørrede bønner oog bælgfrugter tilbyder vi også spiseklare bønner, ærter og lignende i vores sortiment af konserves.

Hos KoRo kan du købe følgende bønner og bælgfrugter i økologisk variant på dåse:

Smid ikke vandet fra kikærter væk!

Hvis du bruger kikærter på dåse, bør du ikke bare smide vandet ud: Den såkaldte “aquafaba” kan nemlig bruges på mange måder. For eksempel kan du trylle veganske “æggehvider” frem af det tyktflydende kikærtevand: Først hælder du kikærternes vand fra dåsen over i en blandeskål, som du eventuelt tilsætter lidt guargummi/guarkernemel og citronsaft (samt flormelis eller sukker, hvis du skal lave søde sager), og herefter pisker det med en mixer på højeste indstilling i 3-6 minutter. Massen bliver fast som piskede æggehvider og kan bruges som en ægerstatning til bagværk, kager, chokolademousse eller vegansk marengs. Cirka tre teskefulde aquafaba erstatter 1 æg i de respektive opskrifter.

Bemærk: "Aquafaba"-kikærtevandet dannes også, når du koger dine tørrede kikærter, indtil de er bløde. Vandet, som du iblødsætter de tørrede/rå kikærter i 12-24 timer før kogning, er derimod ikke egnet til yderligere anvendelse, men skal smides bort.

Campingtur med KoRo

Hvad ville en campingtur være uden at snobrød og en god gryde chili sin carne med dåsebønner på lejrbålet?! Vores økologiske hvide cannellini-bønner, økologiske kidneybønner i glas og økologiske lupiner på glas kan nemt opvarmes i en gryde på camping-blusset, i en gryde over bålet eller nydes direkte fra dåsen - men varm aldrig dåsen op! Selvfølgelig kan du også nyde bønnerne derhjemme - uden myggestik - og når din mave knurrer.

Alle spørgsmål om vores konserves og dåsemad

Vi vil gerne give dig alle oplysninger om vores konserves, dåser og glaskonserves. Hvis du har spørgsmål om et bestemt produkt, er det bedst at se på produktspecifikationen. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter der, bedes du kontakte os via e-mail eller på sociale medier, så vi kan besvare alle dine spørgsmål.

Hvordan konserveres mad i dåser og glas?

Produktionen af ​​konserverede fødevarer i dåser og på glas foregår grundlæggende i to processer: Sterilisering og pasteurisering. Ved pasteurisering opvarmes maden til 100 ℃, ved sterilisering går opvarmningen over 100 ℃. Den efterfølgende lufttætte emballering dræber alle mikroorganismer og får dermed indholdet i dåsen til at holde sig længere. Bakteriesporer, som er varmebestandige, kan kun dræbes under sterilisering. Holdbarheden afhænger derfor af varmebehandlingen og madvaren. Fuldt konserveret dåsemad er steriliseret og har derfor den længste holdbarhed. Særlige maskiner, der kan forsegle emballagen hermetisk, bruges til at lukke dåser og glas. Materialet ved konserves og de tilsvarende låg varierer. Normalt anvendes blik, aluminium eller glas.

Hvor længe kan KoRo-produkter på dåse holde sig?

I princippet gælder følgende også for vores dåsevarer og konserves: “Bedst før”- eller “Mindst holdbar til”-datoen er ikke det samme som produktets udløbsdato! Du kan finde information om de individuelle optimale opbevaringsforhold og Bedst før-dato på produktets side her i webshoppen (se under menupunktet "Specifikation") og på selve emballagen, når du modtager varen. Du kan opbevare dåsemad på en opbevaringshylde såvel som i kælderen. Vi anbefaler, at du opbevarer vores konserves på et tørt sted, beskyttet mod lys, ved kølige temperaturer. Du bør undgå varme, da det undertiden kan reducere holdbarheden af ​​dåsemad. Hvis din dåse viser ydre tegn på rust, buler, huller eller lignende skader, bør du ikke spise/anvende indholdet, men smide det ud. Dette er også tilfældet, hvis dåsen er oppustet. I de fleste tilfælde gælder følgende: Efter åbningen af dåsen hældes indholdet direkte i din egen lufttætte beholder. Hvorfor? Ilten fra luften kan forringe holdbarheden, og under visse omstændigheder kan skadelige stoffer bliver overført til maden fra dåsens metalmateriale.

Har KoRo også økologisk dåsemad og konserves i sortimentet?

Selvfølgelig! Du kan nyde mange af vores KoRo-produkter i økologisk kvalitet, på dåse og glas:

… og vi stræber efter hele tiden at udvide med nye økologisk konserves, så bare følg med!

Kan jeg også købe hundemad på dåse fra KoRo?

Ja da! I fremtiden vil vi inkludere hundemad på dåse i vores sortiment. Du kan desuden raffinere din bedste vens mad med sund græskarfrøolie af høj kvalitet. Vores mål på sigt er at supplere vores brede sortiment med så mange konserverede fødevarer indenfor alle områder, så både du og din hund vil kunne nyde vores lækre KoRo-produkter i den nærmeste fremtid.

Konserves og dåser - Upcycling er hot!

Dåsen er åbnet, indholdet spist, og så i skraldespanden ... stooop! Ikke al emballage er automatisk bare affald, og dette gælder især konservesdåser, der nemt kan upcycles og genanvendes i hjemmet. At dåsen eller glasset kan smeltes om og derfor skal sorteres til genbrug er selvfølgelig også en løsning - bare de skal bare aldrig se en skraldespand indefra! Men i stedet for at smide de tomme dåser væk, kan du vaske dem og genbruge dem som smarte genbrugsmaterialer: Du kan fx bruge dåser til planter og som blomsterpotte i din vindueskarm eller dekorer dåserne og brug dem til en sjov leg til børnefødselsdagen. Der findes et væld af geniale upcyclings-idéer og genanvendelser på nettet, så fyr op for kreativiteten og hjælp til i kampen mod emballagespild.

Bestil KoRo-produkter i dåser online Vidste du, at du kan KoRo med på overlevelsestur? Du kan tage os med i de hotteste ørkener, de dybeste jungler og med på en øde ø. Og nej, vi har ikke... Læs mere »
Luk vindue
Konserves

Bestil KoRo-produkter i dåser online

Vidste du, at du kan KoRo med på overlevelsestur? Du kan tage os med i de hotteste ørkener, de dybeste jungler og med på en øde ø. Og nej, vi har ikke forvandlet os til Robinson-ekspeditionen! Men med vores praktiske dåser, glas og konserves i rygsækken (og i spisekammeret), er du godt udstyret til alverdens situationer og madretter. I vores webshop kan du hurtigt og nemt bestille mange typer af konserves og dåser online, så du kan lave dine yndlingsretter til enhver tid - og du får leveret til døren, så du slipper endda for at slæbe!

Du kan købe følgende konserves fra os:

Konserves - bag om konserveringsprocessen

Ordet "konservering" kommer fra det latinske ord "conservare" (at modtage) og bruges nok mest i daglig tale i forbindelse med mad, selvom også bl.a. kunstværker og naturområder kan konserveres i den betydning, at de beskyttes mod skadelige forandringer. Konservering af madvarer er en også en beskyttende proces, hvor fødevarer kan gøres holdbare over meget lang tid. Konserveringsprocessen er enkel, men må udføres til punkt og prikke: Fødevaren opvarmes, så eventuelle mikroorganismer uskadeliggøres, og herefter pakkes maden i en lufttæt og robust emballage - og voilà: Dåsen er klar til tidens tand. Konserveret mad fås i alverdens typer af emballage samt i store og små størrelser, men oftest benyttes glas eller aluminiumsdåser til konserves. Faktisk er din hjemmelavede syltetøj også konserves!

Hvilke typer dåsemad og konserves findes der?

Du husker sikkert Skipper Skræk - blot én portion spinat på dåse og vups! Muskler af stål! Måske du selv skulle snuppe en omgang spinatlasagne, næste gang du skal bakse med tunge flyttekasser? Spøg til side: Dåser er enormt praktiske i dagligdagen. Friske madvarer er selvfølgelig bedre på mange måder, men konservesdåser og glaskonserves skal dog ikke ses som en dårligere kvalitet af maden. Takket være konserveringen holder dåsemad sig frisk meget længe og mange af næringsstofferne er intakte. Generelt kan man skelne mellem fuld, semi, tør og tropisk konserves. Klassificeringen afhænger af typen af ​​varmebehandling. Uanset om det drejer sig om frugtkonserves, konserves med grøntsager, kødkonserves og pølser på glas, syltede fødevarer på glas, konserves med færdigretter, dåse-supper, tørkonserves, frosne madvarer eller fiskekonserves og dåsemakrel - takket være en bred palet af specialteknikker kan næsten hvad som helst konserves.

Selvfølgelig tilbyder KoRo derfor også de mest populære typer af dåsemad og konserves, så du altid har et lager i dit spisekammer:

Anvendelse af dåsemad

Du kan bruge vores dåsemad i din bagning og madlavning. De fleste af vores konservestyper er klar til at spise og kan bruges med det samme uden iblødsætning. I vores Food Journal finder du ideer og inspiration til anvendelse af de konserverede KoRo-varer på mange forskellige måder.

Har du allerede tjekket vores dåse med 100% græskarpuré ud? Den lækre, cremede puré er et godt eksempel på, at konserves-fødevarer kan have en fremragende smag, selv uden tilsat sukker og andre tilsætninger. Det bedste af det hele: Du kan nyde den aromatiske græskarsmag i dine supper, bagværk og andre cremede kreationer året rundt, lige når du vil.

Det samme gælder naturligvis vores aromatiske dåsetomat og tropiske frugtkonserves. Vi har ikke blød jackfrugt på dåse, men valgte i stedet at konservere den i lufttæt plastikemballage og i saltlage. Sådan kan du nemt have den trendy køderstatning på lager og bruge den efter behov.

Bælgfrugter og økologiske bønner på dåse

KoRo vil være den førende ekspert i bælgfrugter og bønner, så udover tørrede bønner oog bælgfrugter tilbyder vi også spiseklare bønner, ærter og lignende i vores sortiment af konserves.

Hos KoRo kan du købe følgende bønner og bælgfrugter i økologisk variant på dåse:

Smid ikke vandet fra kikærter væk!

Hvis du bruger kikærter på dåse, bør du ikke bare smide vandet ud: Den såkaldte “aquafaba” kan nemlig bruges på mange måder. For eksempel kan du trylle veganske “æggehvider” frem af det tyktflydende kikærtevand: Først hælder du kikærternes vand fra dåsen over i en blandeskål, som du eventuelt tilsætter lidt guargummi/guarkernemel og citronsaft (samt flormelis eller sukker, hvis du skal lave søde sager), og herefter pisker det med en mixer på højeste indstilling i 3-6 minutter. Massen bliver fast som piskede æggehvider og kan bruges som en ægerstatning til bagværk, kager, chokolademousse eller vegansk marengs. Cirka tre teskefulde aquafaba erstatter 1 æg i de respektive opskrifter.

Bemærk: "Aquafaba"-kikærtevandet dannes også, når du koger dine tørrede kikærter, indtil de er bløde. Vandet, som du iblødsætter de tørrede/rå kikærter i 12-24 timer før kogning, er derimod ikke egnet til yderligere anvendelse, men skal smides bort.

Campingtur med KoRo

Hvad ville en campingtur være uden at snobrød og en god gryde chili sin carne med dåsebønner på lejrbålet?! Vores økologiske hvide cannellini-bønner, økologiske kidneybønner i glas og økologiske lupiner på glas kan nemt opvarmes i en gryde på camping-blusset, i en gryde over bålet eller nydes direkte fra dåsen - men varm aldrig dåsen op! Selvfølgelig kan du også nyde bønnerne derhjemme - uden myggestik - og når din mave knurrer.

Alle spørgsmål om vores konserves og dåsemad

Vi vil gerne give dig alle oplysninger om vores konserves, dåser og glaskonserves. Hvis du har spørgsmål om et bestemt produkt, er det bedst at se på produktspecifikationen. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter der, bedes du kontakte os via e-mail eller på sociale medier, så vi kan besvare alle dine spørgsmål.

Hvordan konserveres mad i dåser og glas?

Produktionen af ​​konserverede fødevarer i dåser og på glas foregår grundlæggende i to processer: Sterilisering og pasteurisering. Ved pasteurisering opvarmes maden til 100 ℃, ved sterilisering går opvarmningen over 100 ℃. Den efterfølgende lufttætte emballering dræber alle mikroorganismer og får dermed indholdet i dåsen til at holde sig længere. Bakteriesporer, som er varmebestandige, kan kun dræbes under sterilisering. Holdbarheden afhænger derfor af varmebehandlingen og madvaren. Fuldt konserveret dåsemad er steriliseret og har derfor den længste holdbarhed. Særlige maskiner, der kan forsegle emballagen hermetisk, bruges til at lukke dåser og glas. Materialet ved konserves og de tilsvarende låg varierer. Normalt anvendes blik, aluminium eller glas.

Hvor længe kan KoRo-produkter på dåse holde sig?

I princippet gælder følgende også for vores dåsevarer og konserves: “Bedst før”- eller “Mindst holdbar til”-datoen er ikke det samme som produktets udløbsdato! Du kan finde information om de individuelle optimale opbevaringsforhold og Bedst før-dato på produktets side her i webshoppen (se under menupunktet "Specifikation") og på selve emballagen, når du modtager varen. Du kan opbevare dåsemad på en opbevaringshylde såvel som i kælderen. Vi anbefaler, at du opbevarer vores konserves på et tørt sted, beskyttet mod lys, ved kølige temperaturer. Du bør undgå varme, da det undertiden kan reducere holdbarheden af ​​dåsemad. Hvis din dåse viser ydre tegn på rust, buler, huller eller lignende skader, bør du ikke spise/anvende indholdet, men smide det ud. Dette er også tilfældet, hvis dåsen er oppustet. I de fleste tilfælde gælder følgende: Efter åbningen af dåsen hældes indholdet direkte i din egen lufttætte beholder. Hvorfor? Ilten fra luften kan forringe holdbarheden, og under visse omstændigheder kan skadelige stoffer bliver overført til maden fra dåsens metalmateriale.

Har KoRo også økologisk dåsemad og konserves i sortimentet?

Selvfølgelig! Du kan nyde mange af vores KoRo-produkter i økologisk kvalitet, på dåse og glas:

… og vi stræber efter hele tiden at udvide med nye økologisk konserves, så bare følg med!

Kan jeg også købe hundemad på dåse fra KoRo?

Ja da! I fremtiden vil vi inkludere hundemad på dåse i vores sortiment. Du kan desuden raffinere din bedste vens mad med sund græskarfrøolie af høj kvalitet. Vores mål på sigt er at supplere vores brede sortiment med så mange konserverede fødevarer indenfor alle områder, så både du og din hund vil kunne nyde vores lækre KoRo-produkter i den nærmeste fremtid.

Konserves og dåser - Upcycling er hot!

Dåsen er åbnet, indholdet spist, og så i skraldespanden ... stooop! Ikke al emballage er automatisk bare affald, og dette gælder især konservesdåser, der nemt kan upcycles og genanvendes i hjemmet. At dåsen eller glasset kan smeltes om og derfor skal sorteres til genbrug er selvfølgelig også en løsning - bare de skal bare aldrig se en skraldespand indefra! Men i stedet for at smide de tomme dåser væk, kan du vaske dem og genbruge dem som smarte genbrugsmaterialer: Du kan fx bruge dåser til planter og som blomsterpotte i din vindueskarm eller dekorer dåserne og brug dem til en sjov leg til børnefødselsdagen. Der findes et væld af geniale upcyclings-idéer og genanvendelser på nettet, så fyr op for kreativiteten og hjælp til i kampen mod emballagespild.