Ingredienser, ernæringsværdier og emballage kan variere. For korrekt information henvises til den respektive produktbeskrivelse.
Økologisk polenta 2 kg
Økologisk polenta 2 kg
Økologisk polenta 2 kg
Økologisk polenta 2 kg
Økologisk polenta 2 kg

Økologisk polenta 2 kg

(20)
kr 52,50 *
kr 26,25 per kg

inkl. moms plus forsendelse

  • 100 % fin majsemulje til cremet polenta
  • Majs fra kontrolleret økologisk dyrkning
  • Vegansk og med højt fiberindhold
  • Lagerstørrelse
  • Med værdifulde spirer
På grund af tekniske forsinkelser i afstemningen af lagerbeholdningerne, kan mindst holdbar til-datoen (Mht) variere. Denne funktion befinder sig i øjeblikket i testfasen (beta).
Mht: 24.12.2021

Værd at vide om Økologisk polenta 2 kg

En lun sommeraften, en glad summen af stemmer omkring et rødt og hvidt ternet borddække, og midt i den sprudlende atmosfære kommer den frem: frisk kogt, cremet polenta, hvis forførende duft hænger ved under den glødende stjernehimmel.

Polenta - enkel mad med stort potentiale

Mens vi på kontoret nyder de italienske sommernætter med dampende polenta, var grødretten, der for det meste er lavet af majssemulje, oprindeligt en "fattigmandsmad" fra Spanien til det sydlige Rusland. Dengang forårsagede den ensidige kost med polenta ofte vitaminmangel. Men når det er tilberedt korrekt, er majsmel med højt fiberindhold alt andet end næringsfattigt. I vores økologiske polenta-majsgryn forarbejdes majskornene også med værdifulde kim. I de fleste produktioner fjernes kimen og presses i stedet til olie af høj kvalitet.

Polenta - hvad er det egentlig?

Polenta er pr. definition en fast grød fremstillet af kogte majsgryn. Ligesom majsmel består majsgryn af majskernens endosperm, men i modsætning til melet er grynet malet noget groft. Især i Norditalien, Provence og Spanien er polenta - eller synonymt majsgryn - en del af den regionale madlavningstradition. Det er dog en populær ret på tværs af alle landegrænser. Polenta er ofte udskældt for at smage tørt og intetsigende. Men med udvalgte urter som rosmarin og timian og eventuelt med ost og fine olier bliver den kraftige grød til en cremet og aromatisk smagsoplevelse.

Polenta - mere end blot tilbehør

Ligesom kartoffelmos serveres polenta ofte som tilbehør til kød, fisk eller grøntsager. Men polentaskiver, der bages på panden, indtil de er gyldenbrune, eller stegte frikadeller med en grøn salat er også en sund frokost. Grynet er også ideelt til en fyldig polentagryde eller en hvedefri polenta-pizza uden hvede. Men det er ikke kun lækre polenta-varianter, der kan tilberedes af majssemulje. Den let søde smag gør også majsgryn til en populær ingrediens i grød, også kaldet morgengrød, eller søde desserter. Majsmel kan også bruges til glutenfri* bagning af brød, rundstykker og kiks.

Køb økologisk polenta majsmel

Den vigtigste ingrediens i vores polenta-majsgryn er majs af høj kvalitet. Hos KoRo kommer den fra kontrolleret økologisk dyrkning og forarbejdes nænsomt til gryn umiddelbart efter høsten. Majsgrynene pakkes derefter lufttæt uden farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler. Med den billige værdipakke har du altid alle de nødvendige ingredienser til lækker polenta derhjemme og sparer penge og ressourcer. Så hvad venter du på? Bring smagen af Italien ind i dit køkken med det gylden-gule majsmel, og fortryll dine gæster med enkelhedens magi. Køb økologisk polenta majsgødning nu!

* Økologisk polenta majssemulje fra KoRo kan indeholde spor af gluten. Du kan finde flere oplysninger i de ofte stillede spørgsmål.

Næringsindhold per 100 g
Energi (i kj/kcal) 1476 / 350
Fedt 4 g
   heraf mættede fedtsyrer 1,0 g
Kulhydrat 65 g
   heraf sukker 1 g
Fibre 9 g
Protein 9 g
Salt 0,02 g

Artikelnummer MAIS_007
Indhold 2 kg
Mærke KoRo
EAN 4260654786361
Datablad Af tekniske årsager kan oplysningerne variere. Har specifikke spørgsmål, bedes du kontakte vores kundesupport. Specifikation
Øko-kontrolorgan Af tekniske årsager kan oplysningerne variere. Har specifikke spørgsmål, bedes du kontakte vores kundesupport. PL-EKO-07
Spor Forklaring af sporhenvisning
Levering Leveringstid
Virksomhed KoRo Handels GmbH
Koppenplatz 9, 10115 Berlin
Opbevaring Opbevares tørt og køligt
Ingredienser 100% majssemulje* *fra kontrolleret økologisk landbrug
Krydskontaminering Krydskontaminering er den uønskede overførsel af kontaminering fra et produkt til et andet. Dette kan eksempelvis ske gennem rester fra andre levnedsmidler i produktionsanlægget. Denne meddelelse er hovedsageligt rettet mod allergikere. Ifølge forbrugerrådet gælder fødevarer, der utilsigtet krydskontamineres med animalske produkter, imidlertid stadig som veganske. Kan indeholde spor af GLUTEN, JORDNØDDER, SOJA, SKALFRUGTER og SESAM
Varebetegnelse Økologisk fin majssemulje
Øko-oprindelse EU-landbrug
Presse & forhandlere Foto med hvid baggrund

Prisudviklingen for Økologisk polenta 2 kg

🏆
01.09.2021
Wettbewerb: ausgleichende Preisanpassungen über das Sortiment hinweg zur Sicherung der Konkurrenzfähigkeit
0,28€/ 100g

0,00%
0,28€ / 100g
🚀
31.05.2021
Portfolioerweiterung: Interne Preiserhöhung um den Einkaufsmehrwert für Dich durch eine Portfolioerweiterung bei uns zu vergrößern
0,25€/ 100g

+12,00%
0,28€ / 100g
⭐️
09.17.2020
Neu im Sortiment
0,25€ / 100g
  • Price Graph Icon

    Hvad er KoRo-prisgrafen?

    I grafikken kan du se prisen per grundenhed (normalt 100 g). Derudover kan du via et klik på infocirklerne læse om årsagen det respektive prisfald eller -stigning.
  • Price Change Icon

    Hvorfor svinger prisen?

    Den årlige høst af de fleste råvarer har indflydelse på markedets forhold mellem udbud og efterspørgsel. Hvis høsten er dårlig, skal vi også betale en højere pris for den gældende råvare. På grund af den stærke indflydelse på høsten fra eksterne faktorer som vind og vejr, klima og naturbegivenheder afviser vi langsigtede, høst-overgribende kontrakter med vores producenter.
  • Communication Icon

    Hvorfor formidler KoRo prisændringer?

    Åben kommunikation er særligt vigtig for os hos KoRo og er derfor også en del af vores vision. Derfor vil vi gerne holde dig ajour med udviklingen i vores priser. KoRo-prisgrafen muliggør en transparent indsigt i prisudviklingen for vores produkter over tid.
Nyhedsbrev

KoRo's pris-brev

Hold dig opdateret: Modtag alle aktuelle prisændringer hver måned.
Newsletter Mockup

Økologisk polenta 2 kg - Et blik bag kulisserne

Maisgrieß wird aus dem Mehlkörper des Maiskorns hergestellt. Mais ist eine Pflanzenart innerhalb der Familie der Süßgräser und ein glutenfreies* Getreide....

Mais: Weltweite Anbaugebiete

Maisgrieß wird aus dem Mehlkörper des Maiskorns hergestellt. Mais ist eine Pflanzenart innerhalb der Familie der Süßgräser und ein glutenfreies* Getreide. Als die einzige der gewöhnlichen Getreidearten stammt Mais aus Amerika, wird jedoch seit vielen Jahrhunderten auch in Europa angebaut und ist heutzutage die zweitwichtigste Kulturpflanze auf deutschen Feldern. Der Mais für den Maisgrieß von KoRo stammt aus kontrolliert biologischem Anbau.

Kulturmais ist eine sommergrüne, einjährige und krautige Pflanze. Der dünne, aber kräftige Stängel kann eine Wuchshöhe von bis zu drei Metern erreichen. An...

Die Maispflanze

Kulturmais ist eine sommergrüne, einjährige und krautige Pflanze. Der dünne, aber kräftige Stängel kann eine Wuchshöhe von bis zu drei Metern erreichen. An dieser sogenannten Sprossachse sind wechselständig Laubblätter angeordnet. Am oberen Ende der Sprossachse bildet die Maispflanze die Fahne mit männlichen Blüten. Dort werden die Pollen gebildet. Am unteren bis mittleren Bereich des Halmes befinden sich ein bis drei Spindeln mit weiblichen Blüten. Aus den weiblichen Blüten werden nach Fremdbefruchtung die Maiskolben. Jeder Kolben enthält mehrere hundert Samenkörner.

Die Aussaat der Maissamen erfolgt in Deutschland meist ab Mitte April. Aus einem kleinen Samen entwickelt sich binnen der Sommermonate eine stattliche...

Vom kleinen Korn zum großen Getreide

Die Aussaat der Maissamen erfolgt in Deutschland meist ab Mitte April. Aus einem kleinen Samen entwickelt sich binnen der Sommermonate eine stattliche Pflanze. Die Ansprüche der Maispflanze an den Boden sind dabei gering. Wichtiger sind die Erwärmung des Bodens im Frühjahr sowie die ausreichende Wasserversorgung. Mitte Juni beginnt die Zeit der Blüte. Meist entwickelt sich pro Pflanze nur ein Maiskolben.

Liegt das Hauptinteresse auf den Maiskörnern und nicht auf der Pflanze, wird der reife Mais von Ende September bis Ende November geerntet. Körnermais kann...

Ernte und Dreschen

Liegt das Hauptinteresse auf den Maiskörnern und nicht auf der Pflanze, wird der reife Mais von Ende September bis Ende November geerntet. Körnermais kann heute mit Hilfe von Mähdreschern geerntet werden. Ein spezielles Schneidewerk trennt dabei die Kolben von den Stängeln. Die Maiskolben werden direkt vom Mähdrescher gedroschen, dabei werden die Maiskörner aus dem trockenen Kolben herausgelöst.

Mais wurde von Christoph Kolumbus als eine der ersten Pflanzen von Amerika nach Europa gebracht. Aufgrund der hohen Ernteerträge verbreitete Mais sich dort...

Vom günstigen Hauptnahrungsmittel in die gehobene Küche

Mais wurde von Christoph Kolumbus als eine der ersten Pflanzen von Amerika nach Europa gebracht. Aufgrund der hohen Ernteerträge verbreitete Mais sich dort rasch. So ist es wenig verwunderlich, dass Maisbrei im 17. Jahrhundert zu den Hauptnahrungsmitteln der Küche des alten Roms zählte und zum europaweit verbreiteten „Arme-Leute-Essen“ wurde. Die Beliebtheit ist geblieben, mittlerweile hat raffiniert gewürzte Palenta jedoch auch den Weg in so manche gehobene Küche gefunden.

Die bei der Körnermaisernte gewonnenen Körner sind sowohl für die Fütterung als auch für die menschliche Ernährung geeignet. Nach dem Dreschen müssen in...

Direkt vom Feld in die Fabrik

Die bei der Körnermaisernte gewonnenen Körner sind sowohl für die Fütterung als auch für die menschliche Ernährung geeignet. Nach dem Dreschen müssen in einem ersten Schritt Spreu und Maiskörner getrennt werden. Abgefallenes Stroh und Staub wird dabei mit Hilfe von Wind weggepustet, die schweren Maiskörner fallen durch eine spezielle Vorrichtung und werden im Anschluss gründlich gereinigt.

Mais ist bereits im ursprünglichen Zustand essbar und müsste nicht weiterverarbeitet werden. Für unseren Maisgrieß wird der frische Mais schonend getrocknet,...

Trocknen und Mahlen

Mais ist bereits im ursprünglichen Zustand essbar und müsste nicht weiterverarbeitet werden. Für unseren Maisgrieß wird der frische Mais schonend getrocknet, da der hohe Wasseranteil des Maiskornes zur Entwicklung von Schimmel oder Bakterien führen kann. Im Anschluss werden Mehlkörper und Keimling von der Schale separiert. Mehlkörper und Keimling werden zu Grieß vermahlen. Die Herstellung von Grieß ähnelt sehr der Mehlherstellung und unterscheidet sich lediglich in der Mühleneinstellung.

Wir bei KoRo haben uns kurze Handelswege, faire Beziehungen zu unseren Lieferanten und möglichst hohe Naturbelassenheit zum Ziel gesetzt. Ohne den Zusatz von...

Auf die Palenta, fertig, los! Der fertige Maisgrieß kommt zu Dir!

Wir bei KoRo haben uns kurze Handelswege, faire Beziehungen zu unseren Lieferanten und möglichst hohe Naturbelassenheit zum Ziel gesetzt. Ohne den Zusatz von Farb-, Geschmacks- und Konservierungsstoffen landet der feine Maisgrieß darum unmittelbar in seiner luftdichten Verkaufsverpackung und ist bereit, von Dir bestellt zu werden. Mit der preisgünstigen Vorteilspackung hast Du dabei immer alle notwendigen Zutaten für cremig-leckere Polenta zu Hause. * Bio Polenta Maisgrieß von KoRo kann Spuren von Gluten enthalten. Mehr Infos in den FAQs.

Det siger andre om Økologisk polenta 2 kg

5.0 /5

20 Anmeldelser
5 Stjerner 19
4 Stjerner 1
3 Stjerner 0
2 Stjerner 0
1 Stjerne 0
Nulstil filter
Skriv en bedømmelse
Skriv bedømmelse
Anmeldelser offentliggøres efter verifikation.
Bedøm venligst produktet

Maksimal filstørrelse: 100 MB (jpg, jpeg, png, gif, mp4)

Ingen filer valgt
Indtast venligst talrækkefølgen i tekstfeltet nedenfor.

Felterne markeret med * er obligatoriske.

Alle kundebilleder

Alle kommentarer "Økologisk polenta 2 kg"

T
25/08/2021
Verificeret køb

Den er sin pris værd.

Absolut lækker majspolenta af høj kvalitet. Kan varmt anbefales.

L
20/08/2021
Verificeret køb

Som altid med Koro - god værdi for pengene,

Som altid med Koro - god værdi for pengene, god kvalitet, god levering!

A
12/08/2021
Verificeret køb

Jeg vil købe igen!

Super kvalitet, perfekt pris-ydelsesforhold,

A
25/07/2021
Verificeret køb

Alsidig og lækker! Og også økologisk

Alsidig og lækker! Og også økologisk ;)

A
25/07/2021
Verificeret køb

Super pris-ydelsesforhold.

Super pris-ydelsesforhold.

15 vis mere
Mehr anzeigen Weniger anzeigen
Populære produkter Oversigt
Cashewbruch | 1 kg
Cashewbrud 1 kg
kr 90,00 *

inkl. moms plus Forsendel

Bio Rote Linsen | 2 kg
Økologiske røde linser 2 kg
kr 67,50 *
kr 33,75 * per kg

inkl. moms plus Forsendel

Bio Haferflocken Kleinblatt | 2,5 kg
Økologiske havregryn finvalsede 2,5 kg
kr 67,50 *
kr 27,00 * per kg

inkl. moms plus Forsendel

Bio Kichererbsen | 2 kg
Økologiske kikærter 2 kg
kr 75,00 *
kr 37,50 * per kg

inkl. moms plus Forsendel

Bio Erdnussmus | 500 g
Økologisk jordnøddemousse 500 g
kr 45,00 *
kr 90,00 * per kg

inkl. moms plus Forsendel

Bio Couscous | 1,5 kg
Økologisk couscous 1,5 kg
kr 52,50 *
kr 35,00 * per kg

inkl. moms plus Forsendel

Mandelmus, weiß | 500 g
Mandelmousse hvid 500 g
kr 75,00 *
kr 150,00 * per kg

inkl. moms plus Forsendel

Økologisk quinoa hvid 2 kg
Økologisk quinoa hvid 2 kg
kr 120,00 *
kr 60,00 * per kg

inkl. moms plus Forsendel

Bio Hirse | 2 kg
Økologisk hirse 2 kg
kr 60,00 *
kr 30,00 * per kg

inkl. moms plus Forsendel

Hasselnøddemousse 500 g
Hasselnøddemousse 500 g
kr 90,00 *
kr 180,00 * per kg

inkl. moms plus Forsendel