Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌

Økologisk tofu Rosso 200 g

17,50 kr.*

24,50 kr.*
87,50 kr.* pr. 1 kg

Priser er inkl. moms, plus forsendelse

  • Intensiv krydret smagen
  • Med mediterrane noter
  • Fra økologisk landbrug
  • I en frugtig tomatmarinade
  • Ideel til krydrede bolognese-saucer og salater
Mængde
Giv mig besked, når produktet er på lager igen.
Ved at indsende denne formular accepterer jeg de generelle vilkår og betingelser samt privatlivspolitikken.

Køb nu: Økologisk tofu Rosso 200 g

Mmm! Du åbner indpakningen og duften af ​​vidunderligt friske tomater strømmer dig i møde. Raffineret med aromatiske urter fra Toscana vækker KoRos økologiske mediterrane tofu rosso dine smagsløg og inspirerer dig til at lave nye kulinariske kreationer fra Middelhavsområdet. For at undgå, at vores tofu må rejse tværs over verden for at lande på din tallerken, får vi vores tofu og sojabønner fra kontrollerede økologiske landbrug inden for EU.

Den perfekte ingrediens til dine kreationer 

Især vegetarer og veganere leder efter forskellige kødalternativer med en lignende intens smag. Takket være sine friske urter har tofu Rosso i modsætning til mange andre typer tofu en behagelig kraftig egensmag. Hvis du vil gøre smagen endnu mere intens, prøv da at marinere tofuen med frisk chiliolie og hvidløg - så er du i hvert fald garanteret en smagseksplosion!

Den middelhavsinspirerede økologiske tofu kan tilberedes på mange måder: Uanset om du er til stærkt krydrede gryderetter, stegt eller drysset over salaten, til cremede lasagner eller i hakket form i bolognesesaucen - du kan meget mere med tofu, end du måske umiddelbart tænker.

Nyd også vores økologiske tofu Rosso som en ekstra umami-smag på dine grøntsagsspyd til grillaftenen med vennerne eller prøv ay koge den sammen med squash og aubergine på panden. Takket være sin intenst krydrede smag giver vores tofu Rosso nemlig også milde grøntsagsretter et ekstra lille spark.

Vakuum-emballagen gør i desuden, at du ikke behøver opbevare tofuen nedkølet inden åbning.

Proteinrig allrounder

Den økologiske tofu Rosso fra KoRo er ikke kun et alsidigt, proteinholdigt multitalent i køkkenet, den består også udelukkende af plantebaserede ingredienser. Dens spændende krydrede umami-smag vil være interessant for alle smagsløg. Du kan også bruge tofuen kold, skåret som topping på brød eller som basis for din hjemmelavede tofu-spread. Spice up your life!

Gennemsnitligt næringsindhold per 100 g
Energi (i kj/kcal) 669 /  160
Fedt 10 g
Heraf mættede fedtsyrer 1.4 g
Kulhydrater 3.6 g
Heraf sukkerarter 2.3 g
Protein 14 g
Salt 0.65 g
Varenummer: TOFU_005
Bedst før 18.05.2024
Oprindelse Italien (sojabønner, tomatpulver)
Oprindelse (forarbejdning) Slovenien
Øko-oprindelse EU/ikke-EU-jordbrug
Indhold 0.2 kg
Producent KoRo
EAN/GTIN 4260654786507
Datablad Specifikation
Øko-kontrolorgan
EU Bio
SI-EKO-003
Spor Forklaring af sporhenvisning
Forsendelse Leveringstid
Virksomhed KoRo Handels GmbH
Hauptstraße 26, 10827 Berlin
Opbevaring Opbevares efter åbning i køleskabet og anvendes inden for 2 dage.
Ingredienser 82 % TOFU* (SOJA*, vand, koaguleringsmiddel: nigari (magnesiumklorid)), vand, 3 % tomatpulver*, salt, æbleeddike*, paprika*, rørsukker*, løg*, hvidløg*, basilikum*, oregano*, timian*, chili*, sort peber*, solsikkeolie* *fra økologisk landbrug
Krydskontaminering Kan indeholde spor af GLUTEN, SELLERI, SESAM og MANDLER.
Varebetegnelse Økologisk tofu med tomatpulver og krydderier
Etikethenvisning Ingredienser, næringsværdier og emballage kan variere. For korrekte oplysninger henvises til produktbeskrivelsen.
Presse og forhandlere Download billede uden baggrund
Spørgsmål og svar: Økologisk tofu Rosso 200 g
Keine Suchergebnisse vorhanden.
Skær tofu i skiver eller tern, og steg den i rigeligt olie i ca. 3 minutter på alle sider. Saftig indeni og sprød udenpå.
Ja, tofu kan også spises rå, da det strengt taget ikke er et råt produkt.
De mest kendte typer tofu er silket tofu, naturlig tofu og røget tofu. Silketofu er særlig blød og smidig. Derfor er den fantastisk til veganske desserter. Naturlig tofu er fastere og har små huller. Den kan let skæres eller smuldres og er derfor velegnet til salte retter. Røget tofu er røget og krydret. Et ideelt alternativ, hvis du ikke har tid nok til at marinere din tofu selv. Den passer godt til wokretter og gryderetter som en køderstatning.

Produktion

Anbaugebiet vorrangig in Südamerika
Anbaugebiet vorrangig in Südamerika

Ursprünglich kommt Soja aus China. Mittlerweile wird allerdings die Hälfte aller geernteten Sojabohnen aus südamerikanischem Anbau bezogen. Damit unser Tofu nicht einmal quer um die Welt gereist ist, bevor er bei Dir zu Hause ankommt, stellen wir ihn aus Sojabohnen her, die zu 100 % aus kontrolliert biologischem EU-Anbau stammen.

Die Sojapflanze
Die Sojapflanze

Bei der Sojapflanze handelt es sich um eine Pflanzenart aus der Familie der Schmetterlingsblütler, die den Hülsenfrüchten untergeordnet ist. Die Nutzpflanze kann bis zu 40 cm groß werden und trägt unpaarig gegliederte, ovale Blätter.

Reifung auf stickstoffhaltigem Boden
Reifung auf stickstoffhaltigem Boden

Die Sojabohnen reifen in einer länglich grünen Hülse heran. Um diesen Reifeprozess nicht zu beeinträchtigen, ist es wichtig, dass die Pflanze über einen ausreichend stickstoffhaltigen Nährboten verfügt. Dieser ist ein wichtiger Baustein für die Entstehung von Soja-Eiweiß.

Ernte im Herbst
Ernte im Herbst

Nachdem die Sojabohnen ausgereift sind, können sie schließlich zwischen Mitte September und Anfang Oktober gedroschen und somit geerntet werden. Ob die Sojabohnen reif sind, erkennt man daran, dass sie beim Schütteln der Pflanze in den Hülsen rascheln.

Fun-Fact
Fun-Fact

Die beliebten Edamame beim Sushi-Laden um die Ecke sind übrigens nichts anderes als unreif geerntete Sojabohnen, die in Wasser gekocht und anschließend leicht gesalzen wurden.

Herstellung einer Milch-ähnlichen Flüssigkeit
Herstellung einer Milch-ähnlichen Flüssigkeit

Nach der Ernte werden die Sojabohnen zunächst in Einweichbehälter gegeben, wo sie innerhalb der nächsten Stunden stark aufquellen. Danach werden sie zu einer Flüssigkeit verarbeitet und denaturiert.

Verarbeitung zu Tofu
Verarbeitung zu Tofu

Unter Zugabe von Nigari als Gerinnungsmittel flockt die Flüssigkeit aus und es bildet sich neben Molke das hochwertige Sojaeiweiß. Gemeinsam mit mediterranen Kräutern in einen sogenannten Presskasten gegeben, entstehen schließlich feste Tofu-Blöcke. Diese werden im letzten Schritt mit einer frisch zubereiteten Tomatensoße mariniert.

Prisudvikling

Sådan har prisen udviklet sig over tid

Alle oplysninger uden garanti!

Passende Rezepte
Einfach
30 Min.
Tofu-rød skål
Tofu-rød skål
M
Melissa

Hvad andre har sagt om Økologisk tofu Rosso 200 g

4.8/5

320 Bedømmelser


258
51
5
6
0

5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne

Upload kun billeder og videoer med en maksimal størrelse på 4 MB / stk. Tilladte formater er: jpg, png, mp4, mov.
I

Isaora C.

23.01.2024

perfekt

Jeg kan virkelig anbefale det, det er en sand fornøjelse! Det er umuligt at finde så god mad i en traditionel butik her!
S

Serena D.

16.10.2023

Velsmagende og alsidig

Virkelig velsmagende tofu, måske lidt salt, men stadig god, selv når den spises alene. Bedre konsistens end oliventofu, som smuldrer meget.
C

claudia t.

06.09.2023

Dette er den bedste tofu, der ikke er ren.

blandingen med disse lækre tomater og også konsistensen er fantastisk - vi elsker denne tofu, hvad enten det er med pasta eller i asiatiske skåle. tilføjelse: desværre ofte ikke tilgængelig. havde en e-mail om, at den var tilbage, men åbenbart er jeg for sent. desuden vil jeg selvfølgelig gerne have, at pakken er billigere end at købe den enkeltvis.
C

Christiane A.

02.09.2023

Super velsmagende, især stegt.

smager rigtig godt! Pris/ydelse er ok
S

Sandrine D.

01.09.2023

Lækker

Denne tofu smager fremragende for mine smagsløg med sin krydrede sauce.

Anonym

01.09.2023

For salt

Ret smuldret, men ellers behagelig konsistens. Dejligt krydret, men ALT for salt.

KoRo Handels GmbH

04.09.2023

Hej, mange tak for din feedback. Vi er meget kede af, at tofuen ikke helt faldt i din smag. Måske finder du din personlige favorit blandt de andre variationer. Alt det bedste fra dit KoRo-team :)

Anonym

15.08.2023

Jeg er fuldt ud tilfreds

Meget velsmagende med pasta og også i salater.
G

Giada R.

07.08.2023

Fremragende smag

Meget god smag, god pris, især hvis man tager flere pakker.
S

Sophie K.

05.08.2023

Meget tilfreds

Det er 2. gang, jeg bestiller dette produkt, og jeg er altid tilfreds. Denne tofu smager fantastisk og er slet ikke kedelig. Jeg kan varmt anbefale den.
A

Anaïs C.

31.07.2023

Meget god

Intet at klage over, perfekt smag og konsistens, jeg kommer tilbage efter mere!

Vores bestsellere

Gå på opdagelse iblandt vores og jeres absolutte yndlingsprodukter!

Kunderne købte også