
Muffins smager ikke kun godt, de ser også godt ud og er en god gave til fester, fødselsdage eller bare til en hyggelig sammenkomst med kaffe og te. I denne opskrift har vi brugt kombinationen af æble, kanel og valnødder. Nødderne giver muffinsene sprøde stykker, æblet giver en frisk frugtagtig note, og kanelen er det afrundende krydderi. Selv hvis du er på udkig efter en sidste øjebliks opskrift på bagning, kan vi varmt anbefale disse æblemuffins.
Ingredienser (til 12 æblemuffins):
- 2 kopper havremel (mal havregryn i en kraftig blender til dette formål).
- 1 kop valnøddemel (malede valnøddekerner)
- 1 kop mælk
- 1/4 kop kokosolie
- 1/3 kop ahornsirup
- 2 spsk. yoghurt (kokosnød)
- 1 tsk bagepulver
- 1 spsk kanel
- 2 æbler, skåret i tern
- 1/4 kop valnøddekerner, hakket
Forberedelse
Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål. Smør eller beklæd derefter en muffinform og fordel dejen jævnt. Bag dem ved 180 °C i ca. 20-25 minutter, indtil de er gyldne. Lad æblemuffinsene køle af og nyd dem i selskab med andre!
Mange tak for denne lækre opskrift inspiration til Patricia. Hun lægger også gode opskrifter med flotte billeder ud på sin Instagram-konto. Så husk at tjekke hendes kanal på de sociale medier.
Instagram: nourishmybliss