🔥Ved temperaturer over 25 °C kan vi desværre ikke garantere, at produkterne forbliver intakte og ikke smelter under transporten🔥
🗓 12.08.2022 👤 Ann-Kathrin Graser 🕒 10 Protokol 👌 Simpelthen

Dip opskrift med feta og oliven

En cremet smørepålæg med et tomat-oliven-agtigt strejf.

Dip opskrift med feta og oliven

En hurtig og nem dip, der ikke kun er perfekt til den næste grillbuffet eller fest, men som også ser godt ud til aftensmaden. Tomatagtig med et salt feta-touch og oliven - super lækkert!

Ingredienser (til 1 dip):

  • 200 g fetaost
  • 100 g flødeost
  • 5 tørrede tomater (i olie)
  • 2 spsk olie fra de tørrede tomater
  • 10 oliven (sorte eller grønne) (udstenede)
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 tsk italienske krydderurter (tørrede)

11CELoUQollNTmi

Forberedelse

  1. Kom fetaen i en blender sammen med de tørrede tomater, oliven, tomatpuré og flødeost.

  2. Bland det hele godt sammen.

  3. Tilsæt derefter de italienske krydderurter og olien fra de tørrede tomater, og bland det hele sammen igen.

  4. Hvis du ønsker, at dippen skal være flydende, skal du blot tilsætte lidt olie.


    Køkkenet brænder
    På voresmadblog giver vi - Ann-Kathrin og Christian (forelskede, forlovede, gift) - dig alle mulige opskrifter fra køkkenet, fra grillen eller til baren. Hvis du gerne vil se flere af vores opskrifter, kan du tage et kig på vores blog.

Matchende produkter