
En hurtig og nem dip, der ikke kun er perfekt til den næste grillbuffet eller fest, men som også ser godt ud til aftensmaden. Tomatagtig med et salt feta-touch og oliven - super lækkert!
Ingredienser (til 1 dip):
- 200 g fetaost
- 100 g flødeost
- 5 tørrede tomater (i olie)
- 2 spsk olie fra de tørrede tomater
- 10 oliven (sorte eller grønne) (udstenede)
- 1 spsk tomatpuré
- 1 tsk italienske krydderurter (tørrede)
Forberedelse
-
Kom fetaen i en blender sammen med de tørrede tomater, oliven, tomatpuré og flødeost.
-
Bland det hele godt sammen.
-
Tilsæt derefter de italienske krydderurter og olien fra de tørrede tomater, og bland det hele sammen igen.
-
Hvis du ønsker, at dippen skal være flydende, skal du blot tilsætte lidt olie.
Køkkenet brænder
På voresmadblog giver vi - Ann-Kathrin og Christian (forelskede, forlovede, gift) - dig alle mulige opskrifter fra køkkenet, fra grillen eller til baren. Hvis du gerne vil se flere af vores opskrifter, kan du tage et kig på vores blog.