🔥Ved temperaturer over 25 °C kan vi desværre ikke garantere, at produkterne forbliver intakte og ikke smelter under transporten🔥
🗓 27.06.2022 👤 Laura Wittmann 🕒 10 Protokol 👌 Simpelthen

Hirsegrød med vanilje og Maca

Den tidlige fugl har det lettere med en lækker morgenmad. Vores glutenfri hirsegrød smager som maca og mere til...!

Hirsegrød med vanilje og Maca

Havregryn baseret på havreflager er en klassiker. Men hvis du vil have lidt variation eller ikke tåler gluten, bør du helt sikkert prøve havregryn med hirse. Sammen med maca smager den ikke kun lækkert, men er også fuld af næringsstoffer. En fantastisk morgenmad til at starte dagen med masser af energi!

Ingredienser til 1 portion

  • 70 g hirseflager
  • 350 til 400 ml væske (mælk, grøntsagsdrik eller vand)
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk Chiafrø
  • 1 tsk Maca-pulver
  • 1 tsk vanilje
  • 2 spsk. sødemiddel efter eget valg (f.eks. ahornsirup, honning eller ½ moset banan)
  • Toppings efter eget valg - her: Hindbær, blåbær, hasselnøddepuré, blomme og müsli.

Forberedelse

  • Bring hirseflagerne i kog i 350 ml væske under jævnlig omrøring.
  • Skru ned for varmen, og rør salt, sødemiddel efter eget valg, chiafrø og maca-pulver i.
  • Tilsæt om nødvendigt mere væske, og lad det simre ved svag varme, indtil den ønskede konsistens er opnået.
  • Pynt med lækre toppings, og start dagen.

Matchende produkter