🔥Ved temperaturer over 25 °C kan vi desværre ikke garantere, at produkterne forbliver intakte og ikke smelter under transporten🔥
🗓 12.08.2022 👤 Sabrina 🕒 40 Protokol 👌 Simpelthen

Plukning af snegle

Lad din næste kaffepause blive forsødet med disse lækre plukkede boller!

Plukning af snegle

Ingredienser

  • Skyr / fedtfattig kvark: 250 g
  • Erythritol: 50 g
  • smør med reduceret fedtindhold (erstatning): 15 g
  • Speltmel: 85 g
  • Kakaopulver: 15 g
  • Chokoladeproteinpulver : 40 g
  • Bagepulver: 0,5 tsk
  • Vaniljecremepulver: 12 g
  • æggehvide: 1 g
  • Kokosmel: 15 g
  • Æblemos (usødet): 1 spsk.

Forberedelse

Trin 1

Pisk 1 spsk Skyr, smør og 30 g erythritol med en håndmikser til en luftig masse.

Trin 2

Bland 75 g speltmel, 10 g kakaopulver, proteinpulver og bagepulver sammen. Tilsæt smør x sukkerblandingen, og bearbejd den til en dej med dejkrogen eller med hænderne.

Trin 3

Del dejen i 3-4 lige store dele, form kugler og læg dem fladt ud på en bageplade med bagepapir. Lav en lille fordybning og træk kanterne lidt op.

Trin 4

Bland 200 g Skyr, flødepulver og æggehvide til ostemassen og fordel den i midten af dejen.

Trin 5

Bland kokosmel, 10 g speltmel, 5 g kakao, 20 g erythritol og æblemos sammen til smuldret. Form den til krummer og fordel dem over ostemassen.

Trin 6

Bag doughnutsene i den forvarmede ovn ved 180°C O/U i ca. 20 min.

Trin 7

Lad den køle af og nyd den.