

En af de lækreste madkombinationer er peanut sammen med chokolade. Den vil gøre knæene svage hos alle med en sød tand. Det bedste ved denne opskrift er, at den er helt fri for raffineret sukker, hvedemel og dårlige fedtstoffer. Disse barer kan tilberedes i få trin og kan, alt efter hvad du foretrækker, laves veganske (erstat honningen med ahornsirup eller agavesirup). Denne opskrift er også et hit blandt sportsudøvere takket være det øgede proteinindhold.
Ingredienser (til ca. 15 små stænger):
Til det første lag:
- 2 kopper (300 g) havregryn
- 1 kop (150 g) mandelmel
- 1/3 kop (100 g) honning
- 1/2 kop (100 g) jordnøddesmør
Til det andet lag:
- 1 kop (150 g) soja crispies
- 1 kop (200 g) jordnøddesmør
- 1/2 kop (100 g) honning
Til det tredje lag:
- 100 g chokoladedråber
- 1 tsk kokosolie
- 20 g hvid chokolade
- Gojibær
- Chiafrø
Forberedelse
Bland først ingredienserne til det første lag i en skål med hænderne, og tryk blandingen ud i en bageform med bagepapir. Stil den i køleskabet i kort tid. Bland i mellemtiden alle ingredienserne til det andet lag i en skål. Fordel derefter denne blanding jævnt over det første lag, og sæt den på køl igen. Smelt derefter chokoladedråberne sammen med kokosolie ved svag varme og fordel dem over det andet lag. Til sidst kan du pynte peanutbarerne med hvid chokolade, gojibær og chiafrø.
Denne opskrift på jordnødder blev stillet til rådighed af den dejlige Stephanie. Hun lægger lækre, enkle og naturlige opskrifter ud på sin Instagram-konto og på sin YouTube-kanal. Husk at tjekke hendes kanaler på de sociale medier!
Instagram: hiitssteph
YouTube: hiitssteph