
Ingredienser
- Salat: 100 g
- Balsamicoeddike: 1 spsk.
- Sød kartoffel: 1 stk.
- Gulerod: 1 stk.
- Pastinak: 1 stk.
- Olie: 1 spsk
- paprikapulver: 1 tsk
- Tofu: 1 blok
- sennep: 2 spsk
- karrypulver: 1 tsk
- Gurkemeje: 0,5 tsk
- Peber: 1 knivspids
- Koriander: 1 knivspids
- Spidskommen: 1 knivspids
- Cherrytomater: 4 stk.
Forberedelse
Trin 1
Vask salaten, bland den med balsamicoeddike og læg den i en skål.
Trin 2
Marinér grøntsagerne med olie og paprikapulver, og bag dem i ovnen ved 180 °C i 25 minutter.
Trin 3
Steg den smuldrede tofu, og krydr med sennep, karrypulver, gurkemeje, spidskommen og koriander.
Trin 4
Anret ovnens grøntsager, tofu, 1 spsk sennep og tomaterne på salaten.