
I sojahak er sojabønnen ikke kun grundingrediensen, men endda den eneste ingrediens. Sammen med grøntsager, urter og krydderier kan du tilberede en velsmagende frokost eller aftensmad af den grove sojahakke. Du kan også bruge den som erstatning for gullasch. Til vegansk bolognese anbefaler vi den fine sojahakke.
Ingredienser
- 600 ml vand
- 90 g sojakoteletter, grove
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk kokosolie
- 1/2 courgette
- 1 dåse kidneybønner (eller læg ca. 100 g tørrede kidneybønner i blød natten over)
- 1 dåse hakkede tomater i sauce
- 1 tsk. cashewpuré
- 1 tsk. paprikapulver, stødt
- 1 tsk. spidskommen, stødt
- 1 tsk, gestr. karry
- Salt og peber
- Urter
Forberedelse
- Læg sojakoteletterne i en gryde med kogende vand. Lad det simre i ca. 10 minutter. Hæld derefter vandet fra.
- Varm kokosolien op i en stor gryde. Hak løg og hvidløg fint, kom dem i gryden og sauter dem.
- Tilsæt sojakoteletter, kidneybønner og hakkede tomater. Skær courgetterne i små stykker, og kom dem også i gryden.
- Tilsæt derefter krydderierne og rør cashewpuréen i.
- Lad det simre i ca. 10 minutter. Rør lejlighedsvis rundt.
- Hæld til sidst op i en skål eller dyb tallerken og pynt med krydderurter...
Vi ønsker dig en god appetit!