🗓 19.04.2021 👤 Phila 🕒 20 Protokol 👌 Simpelthen

Tofu-skål

Farverig skål til at nyde!

Tofu-skål

Ingredienser

  • Tofu: 200 g
  • Sojasovs: 2 spsk.
  • Agave sirup: 1 spsk
  • Hvidløgsfed: 1,5
  • Olie: 1/2 tsk
  • Iceberg-salat: 250 g
  • Agurk: 150 g
  • Tomater: 150 g
  • Quinoa tricolore: 100 g
  • Majs: 140 g
  • Kidneybønner: 120 g
  • Forårsløg: 2 stykker

Forberedelse

Trin 1

Skær tofu i tern, og mariner den i 2 spiseskefulde sojasauce, 1 spiseskefuld agavesirup og 2 fed hvidløg, helst i 2 timer.

Trin 2

Varm 1/2 tsk olie op på en pande og steg tofu ved kraftig varme. Imens koges quinoaen efter anvisningerne på pakken. Skær grøntsagerne og anret dem pænt i en skål. Top med quinoa og tofu.

Trin 3

Rør solsikkeolie, agavesirup, sojasovs og sesamfrø sammen til saucen, og hæld den over skålen.

Matchende produkter