
Ingredienser
- Tofu: 200 g
- Sojasovs: 2 spsk.
- Agave sirup: 1 spsk
- Hvidløgsfed: 1,5
- Olie: 1/2 tsk
- Iceberg-salat: 250 g
- Agurk: 150 g
- Tomater: 150 g
- Quinoa tricolore: 100 g
- Majs: 140 g
- Kidneybønner: 120 g
- Forårsløg: 2 stykker
Forberedelse
Trin 1
Skær tofu i tern, og mariner den i 2 spiseskefulde sojasauce, 1 spiseskefuld agavesirup og 2 fed hvidløg, helst i 2 timer.
Trin 2
Varm 1/2 tsk olie op på en pande og steg tofu ved kraftig varme. Imens koges quinoaen efter anvisningerne på pakken. Skær grøntsagerne og anret dem pænt i en skål. Top med quinoa og tofu.
Trin 3
Rør solsikkeolie, agavesirup, sojasovs og sesamfrø sammen til saucen, og hæld den over skålen.