
Pasta er hurtigt og uundværligt i køkkenet. I denne opskrift anvendes grøn pesto. Men pas på - vores basilikumpesto er vegansk! Selv om man bruger tofu i stedet for parmesan, smager det som om man var i Italien, hvor det kommer fra. Vi er begejstrede!
Ingredienser til 2 portioner
- 250 g fuldkornsfusilli af spelt
- 1 spsk olie til stegning
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 pakke sojafløde (200 ml)
- 2 spsk grøn pesto
- En håndfuld raketter
- Ca. 6 tørrede tomater (konserveret i olie)
- Ca. 6 valnødder
- Salt og peber
Forberedelse
- Kog fusillien med lidt salt i kogende vand i ca. 9 minutter, indtil den er al dente.
- I mellemtiden skærer du løg og hvidløg i tern og steger dem let med lidt olie på en pande ved middelvarme.
- Afblød løg og hvidløg med sojafløden og rør pestoen i. Smag til med salt og peber.
- Hæld pastaen fra og fordel den på to tallerkener. Hæld pesto-sojaflødesaucen over.
- Til sidst hakkes de tørrede tomater og valnødder i små stykker og lægges over pastaen sammen med rucolaen.
God fornøjelse med at lave denne ret!