🔥Ved temperaturer over 25 °C kan vi desværre ikke garantere, at produkterne forbliver intakte og ikke smelter under transporten🔥
🗓 27.06.2022 👤 Laura Wittmann 🕒 15 Protokol 👌 Simpelthen

Fusilli af fuldkornsspelt med pesto- sojaflødesauce

Pasta er en klassiker. I denne opskrift forfiner vi vores fuldkornsfusilli af spelt med en fin vegansk pesto-sojaflødesauce.

Fusilli af fuldkornsspelt med pesto- sojaflødesauce

Pasta er hurtigt og uundværligt i køkkenet. I denne opskrift anvendes grøn pesto. Men pas på - vores basilikumpesto er vegansk! Selv om man bruger tofu i stedet for parmesan, smager det som om man var i Italien, hvor det kommer fra. Vi er begejstrede!

Ingredienser til 2 portioner

Forberedelse

  • Kog fusillien med lidt salt i kogende vand i ca. 9 minutter, indtil den er al dente.
  • I mellemtiden skærer du løg og hvidløg i tern og steger dem let med lidt olie på en pande ved middelvarme.
  • Afblød løg og hvidløg med sojafløden og rør pestoen i. Smag til med salt og peber.
  • Hæld pastaen fra og fordel den på to tallerkener. Hæld pesto-sojaflødesaucen over.
  • Til sidst hakkes de tørrede tomater og valnødder i små stykker og lægges over pastaen sammen med rucolaen.

God fornøjelse med at lave denne ret!

Matchende produkter