
Juleferien er allerede forbi, men med lækre opskrifter kan du holde den hyggelige stemning lidt længere frem til nytårsaften. Denne chokoladede opskrift er super fleksibel: uanset om det er en kagebund, brownie eller chokolademousse! Desuden er den nem, vegansk, sukkerfri, glutenfri og super lækker!
Ingredienser
- 200 g dadler
- 2-3 gulerødder
- 100g 30g 70g 2 spsk 1/2-1 pakke peberkagekrydderi
Forberedelse
Uanset om det er en kagebund, brownie eller en luftig chokolademousse: Jo mere vand du tilsætter, når du blander, jo mere cremet bliver blandingen.
Læg dadlerne i blød i vand i mindst 30 minutter. Hæld vandet fra, og blend alle ingredienserne sammen til en jævn masse - en højtydende blender er ideel her! Du kan også selv bestemme, om den rå dej skal bruges som kagebund, brownie eller chokolademousse.
KoRo-holdet kunne bedst lide den cremede chokolademousse-version:
Du skal blot tilsætte lidt mere vand, når du blander. Fordel derefter blandingen godt i en form og sæt den i køleskabet natten over (ellers et par timer). Også godt: Læg cremen i fryseren i en halv eller en time. Nyd den med sojayoghurt, vaniljeis og andre toppings som multebær, kakaonibs, mandelmos, æblemos og frisk frugt.
Hvilken version kunne du bedst lide?