🔥Ved temperaturer over 25 °C kan vi desværre ikke garantere, at produkterne forbliver intakte og ikke smelter under transporten🔥
🗓 27.06.2022 👤 Laura Wittmann 🕒 10 Protokol 👌 Simpelthen

Kagebund, brownies med peberkager eller blød chokolademousse

Denne chokoladede opskrift er super alsidig. Uanset om det er som kagebund, peberkagebrownies eller luftig chokolademousse - alle varianter smager himmelsk og er lette at lave. Vi viser dig hvordan!

Kagebund, brownies med peberkager eller blød chokolademousse

Juleferien er allerede forbi, men med lækre opskrifter kan du holde den hyggelige stemning lidt længere frem til nytårsaften. Denne chokoladede opskrift er super fleksibel: uanset om det er en kagebund, brownie eller chokolademousse! Desuden er den nem, vegansk, sukkerfri, glutenfri og super lækker!

Ingredienser

Forberedelse

Uanset om det er en kagebund, brownie eller en luftig chokolademousse: Jo mere vand du tilsætter, når du blander, jo mere cremet bliver blandingen.

Læg dadlerne i blød i vand i mindst 30 minutter. Hæld vandet fra, og blend alle ingredienserne sammen til en jævn masse - en højtydende blender er ideel her! Du kan også selv bestemme, om den rå dej skal bruges som kagebund, brownie eller chokolademousse.

KoRo-holdet kunne bedst lide den cremede chokolademousse-version:

Du skal blot tilsætte lidt mere vand, når du blander. Fordel derefter blandingen godt i en form og sæt den i køleskabet natten over (ellers et par timer). Også godt: Læg cremen i fryseren i en halv eller en time. Nyd den med sojayoghurt, vaniljeis og andre toppings som multebær, kakaonibs, mandelmos, æblemos og frisk frugt.

Hvilken version kunne du bedst lide?

Matchende produkter