🔥Ved temperaturer over 25 °C kan vi desværre ikke garantere, at produkterne forbliver intakte og ikke smelter under transporten🔥
🗓 11.08.2022 👤 Anna-Lena Jacques 🕒 20 Protokol 👌 Simpelthen

Vegansk cantuccini

En super lækker opskrift på de lækre små biscotti, der altid ledsager italiensk espresso, på en sund måde. Har du 20 minutter? Perfekt!

Vegansk cantuccini

JVIF2677[1]

Ingredienser:

  • 200 g mel (boghvede eller spelt)
  • 200 g mandler (100 g malede, 100 g hakkede)
  • 100 g kokosblomstsukker
  • 50 g kokosolie
  • 30 ml havremælk
  • 30 ml ahornsirup
  • 1/2 tsk bagepulver

Forberedelse

Bland alle ingredienserne sammen, indtil du har en ensartet blanding. Dejen skal være forholdsvis fast, men hvis den er for flydende, skal du blot tilsætte mere mel. Derefter formes dejen til 2 brød (som brødbrød) og lægges på en bageplade i 7 minutter ved 180°C. Fjern cantucchinierne, skær dem ud og læg hver kiksskive på siden. Bag i yderligere 7 minutter, og lad dem køle helt af, indtil kiksene er hårde og færdige. Italiensk bagning er en leg, når alt kommer til alt!

Matchende produkter