Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌

Rund hævekurv

66,50 kr.*

84,00 kr.*

Priser er inkl. moms, plus forsendelse

Giv mig besked, når produktet er på lager igen.
Ved at indsende denne formular accepterer jeg de generelle vilkår og betingelser samt privatlivspolitikken.

Køb nu: Rund hævekurv

Den nok mest skuffende sætning fra vores barndom når vi med mor eller far gik forbi bageren, hvis udstillede brødudvalg aftvang længselsfulde blikke og en overvældende brødlyst: "Nej, vi har stadig brød derhjemme." Se os nu forvandle dit barndomstraume til ægte brødkærlighed på ingen tid. Hvordan? Forestil dig duften af friskbagt brød i dit hjem. Når du skærer det op, er den knasende sprød udenpå og dejligt blødt indeni - klar til at møde dit yndlingssmørepålæg ... Får det ikke munden til at løbe i vand? Vi giver dig alt, hvad du har brug for til KoRo-brødterapi: de fineste melsorter for den mest luftige dej, græskarkerner for sprødheden og agavesirup for en smule sødme. For at sikre, at din dej bliver stor og blød og får det rigtige, professionelle overfladestruktur, har du kun brug for én ting: en hævekurv! Så kan du lave mormors perfekte franskbrød på ingen tid. Følg stolt i mormors fodspor - køb en hævekurv nu!

Hævekurv af peddigrør til det perfekte brød

Vores hævekurve er lavet af naturlig rattan (peddigrør). På den måde får du 100 % brød og 0 % kemikalier, når du svinger dejskraberen med vores form. Vores runde form måler 22 x 8 x 7 cm, kan derfor betegnes som mellemstor og kan nemt rumme 0,75-1 kg dej. Den er nem at bruge: Efter den primære hævetid skal du blot lægge din dej i den melede kurv i ca. 30 minutter. Linnedindsatsen dækker din dej under hævningen og sikrer en let-luftig volumen! Stoffet har også en kølende effekt, der forhindrer din dej i at tørre ud og holder den frisk i længere tid. Pluspoint for den smukke struktur, der via kurvens rattan danner sig i dejens overflade. Hvis du vil, kan du også bruge kurven på spisebordet til opbevaring eller servering af frugt, kager eller (hjemmebagt) brød. Lad din bagekarriere begynde!

Køb hævekurv

Vores runde hævekurv af naturlig rattan med praktisk linnedklæde hjælper dig godt på vej i fremtrylningen af de perfekte, lette og luftige brød  Uanset om du er professionel eller nybegynder, er hævekurven en sand lille mirakelmager i brødbagningens kunst. Så er det bare igang med bløde havrebrød eller saftige yoghurtbrød. Stræk fingrene ud, og kom i gang med at ælte, køb din hævekurv nu!

Varenummer: BROT_002
Indhold 1 stk
Producent KoRo
EAN/GTIN 4260718294443
Spor Forklaring af sporhenvisning
Forsendelse Leveringstid
Etikethenvisning Ingredienser, næringsværdier og emballage kan variere. For korrekte oplysninger henvises til produktbeskrivelsen.
Spørgsmål og svar: Rund hævekurv
Keine Suchergebnisse vorhanden.
Træmasse, renrør eller plastik - der er delte meninger. Til vores prøvekurv har vi valgt naturlig rattan, dvs. pæddigree-rør, til vores prøvekurv. Det er der to grunde til: Kurve af plast er i princippet ikke andet end skåle. Selv om de ikke udtørrer dejen, er de mindre friske og luftige. Desuden efterlader kurve med naturmaterialer fine riller, der former udseendet og får det til at se mere professionelt ud (og hvis vi skal være ærlige, meget pænere). Desuden har vores korrekturkurv et linnedbetræk med et smukt KoRo-motiv. Indsatsen dækker din dej under hævetiden på en smudsafvisende måde. Linnedstoffet har også en kølende effekt: dejen tørrer ikke ud og holder sig frisk længere.
Inden brug skal du melere kurven og brødet godt igen. Efter hovedhævetiden lægges dejen løst i hævekurven (det er ikke hensigtsmæssigt at trykke den ind i kurven). Læg derefter et hørklæde over og lad dejen gære. Nu kan du varme ovnen op. Normalt bør dejen ikke ligge i kurven i mere end 30 minutter, før den sættes i ovnen.
Uanset om det er et bagerbehov eller en fritidshobby, så er vores hævekurv velegnet til alle, der ønsker at slippe luften ud i køkkenet, når det gælder om at bage brød. Og hvis det ikke er tilfældet, er den også velegnet som en smart brød- eller serveringskurv!
Det er ikke altid nødvendigt at bruge en hævekurv, når du bager brød. I nødstilfælde kan en tilstrækkelig stor salatskål eller en pastasigte bruges som erstatning. Hvis du improviserer, må du dog regne med, at din dej ikke vil hæve optimalt, og du må undvære de smukke riller.
Hvis du blot vælter dejen ud af formen, kan den miste sin form og struktur. Derfor er det praktisk at vende en rist beklædt med bagepapir på hovedet på kurven og derefter vende den ud.
En hævekurv giver dejen lidt hvile inden bagning og fremmer optimal gæring. Denne proces kaldes også "piece proofing". Men dejen får ikke kun hvile, men kan også udvikle sig og få den ønskede form.
Efter tiden i hævekurven skal brødet bages ... Men hvornår er dejen klar til at bage? Du kan bruge en fingertest til at afgøre, om din dej har nået den perfekte konsistens. Hvis dejen virker for lille, når du trykker på den, og den yder betydelig modstand, er den endnu ikke klar til at bage. Hvis den derimod er flad og efterlader tydeligt synlige fingeraftryk, har den sandsynligvis gæret for længe. Du har ramt jackpot, hvis den er stor, elastisk og har lidt modstand. Vigtigt, før du fortsætter med at bage: Bag aldrig bage kurven sammen med dejen! Læg i stedet dejen på en rist beklædt med bagepapir og sæt den derefter i ovnen!
Denne imprægneringskurv har en rund form.
Den runde prøvekurv af spanskrør måler 22 x 8 x 7 cm og er derfor mellemstor. Du kan gærer ca. 0,75-1 kg dej i den.
Hvis du ønsker at rengøre din nye prøvekurv efter brug, behøver du ikke at være særlig opmærksom. Hvis du har støvet den med en masse mel, skal du kun rense den med en børste. Du kan også rengøre den med vand fra tid til anden, men derefter sætte den til tørre i solen, så du kan få fugten ud af kurven.
Især før første brug bør du melere din hævekurv godt, og du bør også melere din dej. Der skal bruges mindre mel til senere brug, da der altid vil være nogle rester tilbage, når du tapper det ud. Rugmel er særligt velegnet til dette formål, men hvede eller spelt er også velegnet til bagning.
Prisudvikling

Sådan har prisen udviklet sig over tid

Alle oplysninger uden garanti!

Hvad andre har sagt om Rund hævekurv

4.9/5

13 Bedømmelser


12
1
0
0
0

5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne

Upload kun billeder og videoer med en maksimal størrelse på 4 MB / stk. Tilladte formater er: jpg, png, mp4, mov.

Anonym

04.04.2024

Fantastisk produkt!

Rigtig god kvalitet! Kurven holder dejen i formen og efterlader et flot mønster.

Anonym

01.03.2024

Et must-have for bagerelskere 😍.

Fantastisk kvalitet og form! :) Jeg glæder mig til at prøve dem! Jeg har ønsket mig en korrekturkurv så længe og er nu superglad for, at KoRo har nogle på tilbud.
L

Laura W.

04.02.2024

Erfüllt den Zweck

Erfüllt den Zweck, schön verarbeitet und schnell geliefert

Anonym

12.01.2024

Top værdi for pengene, fantastisk til at dække dejen med

Flot korrekturkurv, jeg kan især godt lide, at omslaget er inkluderet.

Anonym

11.01.2024

Godkendt, jeg kan ikke vente med at prøve det.

Jeg har ikke brugt den endnu, men efter at have set mange af dem i butikkerne kan jeg sige, at kvaliteten og udførelsen virker meget god for mig, mens prisen, hvad kan jeg sige......fremragende

Anonym

05.01.2024

Meget god

Meget smuk kurv, solid og regelmæssig. Hurtig levering.

Anonym

10.11.2022

Top

Super forhold mellem pris og ydelse

Anonym

21.04.2022

Meget nyttig

Perfekt størrelse til et brød!

Anonym

09.03.2022

Ideel til hobbybagere

Super størrelse og forarbejdning, også mega praktisk med hørkluden. Jeg vil bage et nyt surdejsbrød meget snart!

Anonym

24.02.2022

Lidt mindre end forventet.

Lidt mindre end forventet.