🔥Ved temperaturer over 25 °C kan vi desværre ikke garantere, at produkterne forbliver intakte og ikke smelter under transporten🔥

Tørrede konjacnudler 500 g

84,00 kr.*

168,00 kr.* pr. 1 kg

Priser er inkl. moms, plus forsendelse

  • Også kendt som "Shirataki-nudler"
  • Kun 5 minutters kogetid
  • Vegansk
  • Fedtfri & uden farvestoffer
  • Ved kogning øges nudlernes vægt ca. 2,5 gange
Kvalitet: Tørrede konjacnudler 500 g
84,00 kr.
56,00 kr.
57,75 kr.
57,75 kr.

Dette produkt forventes at være tilbage igen den 30.09.2022

Mindst holdbar til: 27.12.2023

Køb nu: Tørrede konjacnudler 500 g

Konjacnudler er også kendt som shirataki-nudler, hvilket på japansk betyder "hvidt vandfald". Det lyder ikke kun magisk, det er det også: Konjacnudler muliggør en fedtfattig og glutenfri nudelnydelse. Nudlerne lavet af konjacmel harmonerer vidunderligt med asiatiske grønsagsretter, men er også yderst velegnede som pastaerstatning i eksempelvis italienskinspirerede retter. Ikke underligt, at konjacnudler nu også går under navnet mirakelnudler.

Bæredygtigt, mættende pasta

Lad os starte med at rydde en nærliggende misforståelse af vejen: Konjacnudler har intet at gøre med den franske brændevin cognac. Konjac er knolden af en asiatisk plante med det latinske navn Amorphophallus konjac - også kaldet djævelens tunge, hvoraf melet til vores konjacnudlerne fremstilles. Inde i konjac-roden befinder der sig glucomannan, en fiber med en ekstremt høj hæveevne. Af den grund har konjacknolden og konjacnudler vundet stor popularitet som del af en fedtfattig kost. Da glucomannanen i konjacnudlerne udvider sig i mavesækken, sikrer den en hurtig og langvarig følelse af mæthed. Sammenligner man desuden de samme mængder tilberedte konjaknudler og hvedenudler, har konjaknudlerne betydeligt færre kalorier og kulhydrater. 

Det særlige ved vores tørrede konjacnudler

Konjacnudler er stadig en sjældenhed i Nordeuropa. Måske har du allerede set dem i små pakker på det asiatiske marked eller rundt omkring på nettet. Nu behøver du ikke længere nøjes med små, dyre pakker, men kan hos os få konjac-nudlerne i stort format - selvfølgelig til en fair pris. 

Bemærk: næringsværdierne henviser til den tilberedte tilstand 

Gennemsnitligt næringsindhold pro 100 g
Energi (i kj/kcal) 290 / 68
Fedt 0 g
Heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrater 12 g
Heraf sukkerarter 3.3 g
Kostfibre 5 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Varenummer: SHIRA_001
Oprindelse Kina
Indhold 0.5 kg
Producent KoRo
EAN/GTIN 4260654782431
Datablad Specifikation
Spor Forklaring af sporhenvisning
Forsendelse Leveringstid
Virksomhed KoRo Handels GmbH
Hauptstraße 26, 10827 Berlin
Opbevaring Opbevares tørt og køligt.
Ingredienser 50% konjacmel, tapiokastivelse, vand
Krydskontaminering Indeholder ingen allergener i henhold til EU-forordning 1169/2011
Mindst holdbar til 27.12.2023
Varebetegnelse Nudellignende produkt fremstillet af konjacmel
Presse og forhandlere Download billede uden baggrund
Spørgsmål og svar: Tørrede konjacnudler 500 g
Portionsoplysninger på emballagen kan være vanskelige at finde ud af. Det er ikke ualmindeligt at spørge, om fødevarebutikkerne faktisk mener babyportioner eller kun inviterer testspisere med meget små maver. Vi ønsker ikke at være nedladende, når det gælder om at måle maden op, og har derfor ikke trykt nogen anbefalinger om portioner. Hvis du koger for meget, er det ikke noget problem - færdigkogte shirataki kan holde sig i ca. to dage, hvis de opbevares i køleskabet.
Konjaknudler er stadig eksotiske herhjemme, men i Japan er de en integreret del af den daglige menu. Det er der gode grunde til: Konjaknudler er fedtfri og koger hurtigere end hvedespaghetti. For ikke at nævne, hvor alsidigt shirataki kan tilberedes: fra asiatiske grøntsagspander og sommerruller til spaghetti Bolognese. Hvis du sammenligner de samme mængder af tilberedte konjaknudler og hård hvedenudler, har konjaknudlerne betydeligt færre kalorier og kulhydrater.
Tilberedning af konjaknudler er let som en leg: kog først nudlerne i vand i ca. fem minutter og skyl dem derefter kort under vandhanen i fem sekunder. Dræn derefter nudlerne kort og voilà: Færdig med at lave mad. Nu kan du simre Shirataki i din tomatsauce, tilføje dem til supper eller stege dem i sojasauce sammen med tofu og grøntsager. Der er ingen grænser for din kreativitet!
Konjac er generelt veltolereret og udløser ingen kendte allergiske reaktioner. Overdreven indtagelse kan dog forårsage bivirkninger som oppustethed, mavesmerter eller flatulens. Det skyldes bl.a., at glucomannan i konjac er meget fiberrigt og i stand til at svulme op. For at undgå denne følelse bør du prøve mindre mængder konjaknudler i begyndelsen og altid drikke nok væske, når du spiser dem. Det er alligevel godt for din krop at drikke vand - og hvis du spiser konjaknudler, skal du bare drikke et eller to glas vand mere.
Når du tager konjaknudlerne ud af pakken, lugter de nogle gange lidt surt. Denne lugt kommer fra konjacmelet og er typisk for konjacnudler. Du behøver ikke at være bekymret, for de færdige konjaknudler lugter eller smager ikke af fisk, og vi har ikke sneget en ørred med i pakken. Så snart du har skyllet nudlerne med vand, er lugten væk, og intet står i vejen for din pastaglæde.
I den korte kogetid på kun 5 minutter absorberer de tørrede konjaknudler en hel del vand. Deres vægt øges med ca. 2,5 gange, hvilket gør nudlerne noget tykkere end konventionelle nudler. Den høje vandoptagelse fører også til en ændring i forholdet mellem kalorier og volumen.
Prisudvikling "Tørrede konjacnudler 500 g"

Sådan har prisen udviklet sig over tid

Alle oplysninger uden garanti!

4.8/5

102 Bedømmelser


83%
12%
4%
1%
0%
Valérie R.  | 10.08.2022

Meget praktisk at opbevare, jeg anbefaler

Positive punkter: - Meget nem at opbevare og portionere. - Hurtig og nem at tilberede på 5 minutter. - Neutral smag. Negative punkter: - På grund af tapioka stivelse som ingrediens, sammenlignet med konjac nudler, er den stadig en smule kalorielet.

2 person(er) fandt denne information nyttig
Barbara M.  | 28.06.2022

De er virkelig meget velsmagende.

Sooo lecker.

Vær den første til at markere denne bedømmelse som nyttig
Lucia A.  | 25.06.2022

Super anbefalet!!!!

Et fremragende produkt, der er ideelt til dem, der er på en kaloriefattig diæt. De er hurtige at tilberede, og de kan tilpasses til enhver krydring. Fremragende værdi for pengene. Hurtig leveringstid.

Vær den første til at markere denne bedømmelse som nyttig
Armando B.  | 07.06.2022

Du må ikke gå glip af det!

Alt OK, perfekt emballage, meget god kvalitet-pris, absolut OK, og hvad så med KORO en garanti for kvalitet.

1 person(er) fandt denne information nyttig
Laura F.  | 07.06.2022

Fremragende!

God pris, de er gode og mættende.

Vær den første til at markere denne bedømmelse som nyttig
Tatum P.  | 30.05.2022

Endelig lækre konjak nudler!

Meget mere velsmagende end almindelige konjak-nudler. Ideelt set er de tørrede, så du kan opbevare dem i lang tid i spisekammeret. Lækker med rørstegte grøntsager, sojasauce og kylling/veganske stykker.

Vær den første til at markere denne bedømmelse som nyttig
Andrea P.  | 22.05.2022

Ingen andre konjaknudler nogensinde igen

De bedste konjaknudler på markedet. Lidt dyre ok, men de smager godt. Især perfekt i asiatiske retter.

2 person(er) fandt denne information nyttig
Stefanie G.  | 20.05.2022

Godt alternativ til pasta

Super nem og hurtig tilberedning, i sauterede grøntsager , tofu og hjemmelavet jordnøddesauce, lidt frisk koriander : så konjaknudlerne er en kaloriefattig godbid 😋

Vær den første til at markere denne bedømmelse som nyttig
Mari Carmen D.  | 18.05.2022

Kvalitet og kvantitet

Det bringer mange af dem, som er meget nyttige, når de er fugtet.

Vær den første til at markere denne bedømmelse som nyttig
Alena B.  | 10.04.2022

Klasse

Jeg elsker disse "nudler" til karryretter. Man skal virkelig kunne lide konsistensen - jeg fejrede den med det samme. Det er derfor, at jeg har et stort lager af disse. Desuden er de ikke sammenlignelige med allerede udblødte konjaknudler, men igen, smagsforskelle!

1 person(er) fandt denne information nyttig

Kunderne købte også