Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
En daddel til enhver lejlighed🏆

Pick your perfect date!

Til dadlerne

At finde den rigtige daddel! Det er lettere sagt end gjort!

At finde den rigtige daddel er på ingen måde nemmere end at finde den ideelle date. Vi kan kun i begrænset omfang hjælpe dig med søgningen og valget af partner, men vi tilbyder dig gerne vores ekspertise inden for dadler. Dette skulle gerne gøre det nemmere for dig at finde den rigtige daddelsort på baggrund af forskelle, egenskaber og anvendelsesmuligheder.

Så velkommen til dadlernes fagre verden!

Medjool-familien

Små, men betydelige forskelle

Medjool Premium Large - Dronningen

Hun blev udkårnet til dronning af den berømte Medjool-sort, eftersom hun har den mindste mængde såkaldt loose skin (løst skind). Hvad giver det dig? Mørt, særligt tykt frugtkød og en honningsød, orientalsk forførelse.

Se mere

Medjool Dates Premium Super Jumbo - Den store

Super Jumbo Medjool dadler i premiumkvalitet er endnu større end de almindelige Medjool dadler. Således får du endnu mere af det honningsøde og bløde kød.

Se mere 

Medjool Large Delight - Den karamelagtige

15 % loose skin-andel gør den til en blød og saftig karameloplevelse af højeste klasse. Lad den søde, let syrlige duft hensætte dig i en verden af frugtig karamel. 

Se mere

Økologisk Medjool Medium Delight - Den populære

Grunden til dens søde og elskede konsistens er dens loose skin-andel på kun 10 %. Den er også en af vores to økologiske daddelvarianter og bør helt sikkert prøves af dig.

Se mere

Medjool daddel Jumbo Choice - Favoritten

Fra nu af kan du købe israelske Medjool-dadler under KoRos eget mærke - forkælet af solen og med en karamel-sød aroma. Vores Medjool-dadler har en loose skin-andel på mindre end 15 % og er derfor særligt bløde og ideelle som en fiberrig snack mellem måltiderne.

Se mere

De andre familiemedlemmer

Ikke en medjool-fan? Intet problem

Halawi - Karamellen

Lille, rund og sød - det er vores Halawi. Den ravfarvede godbid er umiddelbart meget diskret, men vent til du smager den første gang. Når først du er trængt igennem den hårde, sukkersøde skal, venter dig den fulde karamelliserede smagseksplosion fra naturens egen konfekt.

Se mere

Sukari - Den sukkersøde

Oversat fra arabisk betyder sukari 'sukker' og lever absolut op til sit navn. Du har ikke en chance overfor dens søde forførelse og cremede kontinens: For hver bid vil du ikke kunne andet end at hengive dig dens smagfulde charme.

Se mere

Deglet Nour på grenen - Prinsessen

På prægtig vis skiller vores prinsesse sig med sin farvetone ud fra de andre dadler. Også smagsmæssigt er hun med sin faste, men saftig-fyldige konsistens noget særligt. Med hver bid får du et velsmagende energikick, der bekæmper enhver eftermiddagsnedtur.

Se mere

Deglet Nour dadler uden sten - Lysets finger

Deglet Nour betyder også "lysets finger". Navnet skyldes det ravfarvede frugtkød, der i sollys afslører daddelstenen. Frugterne er skinnende gyldenbrune og smager sødt og honningagtigt. Dadlerne er allerede udstenede og uden tilsætningsstoffer.

Se mere

Ajwa - Helbrederen

Denne magiske daddel, udvalgt af profeten og erklæret helbredende i Orienten, siges at have hjulpet kvinderne i Medina til at leve et ubekymret liv. Også her i landet er man ubekymret, når den første bid bryder igennem det solide skind, og den kraftige aroma bevæger sig langs dens nuancerede smagspalet.

Se mere

Deri - Den chokoladeagtige

Lille, men mægtig. I løbet af få sekunder vil du være fortryllet af den vidunderlige, chokoladeagtige smag, og fortryllelse vil ikke lade sig ophæve lige med samme. Når du først er dykket ned i dette pragtstykkes frydefulde verden, vil du heller ikke have lyst til at forlade den igen.

Se mere

Aseel dadler uden sten - Bageren

Vores Aseel-dadler sorteres efter høst omhyggeligt i hånden. Derefter udstenes de maskinelt i to omgange. Det gør dem perfekte til bagning, sødning og nydelse.

Se mere

Dadler i mørk chokolade - Gourmeten

Vi overtrækker dadlerne med chokolade i Tyskland. Hvorfor mørk chokolade, spørger du? Fordi dadler i forvejen smager meget sødt og derfor ikke har brug for et sukkersødt chokoladeovertræk.

Se mere