Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Aronia-marmelade Automatisch oversat

Einfach 18. september 2018
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
10 Min.

Lækkert på brød eller rundstykker, som fyld i butterdej, til at forfine yoghurt, ostemasse og risengrød: denne aronia-marmelade er et lækkert alternativ til konventionelle smørepålæg. Tilberedningen er meget nem. God fornøjelse med opskriften!

250 ml Vand
4 spsk. Aronia-bjørne
6 spsk. Aronia-koncentrat
200 g Sukker
2 tsk. Æblepektin
  • Schritt 1/6

    Kom aroniabærrene i en gryde, dæk med vand, og lad dem simre i ca. 10 minutter.

  • Schritt 2/6

    Varm 250 ml vand op i en anden gryde.

  • Schritt 3/6

    Bland 3 spiseskefulde sukker med æblepektin, og rør det ud i det opvarmede vand.

  • Schritt 4/6

    Bring det i kog under konstant omrøring.

  • Schritt 5/6

    Tilsæt resten af sukkeret og aroniakoncentratet, og bring det i kog igen.

  • Schritt 6/6

    Hæld den varme marmelade i et glas, og luk det lufttæt.

Hvad andre har sagt om Aronia-marmelade

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne