Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Balsamisk dadeldressing Automatisch oversat

Einfach 13. august 2018
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Zubereitungszeit:
10 Min.

Denne lækre, usædvanlige dressing smager særligt godt til frisk salat eller som sauce til din særlige middag. Opskriften er superenkel, men vil imponere til enhver fest!

2 spsk. Pinjekerner
8 spsk. Balsamico Essig
6 stk Datoer
150 g rødløg
1 drys Salt
150 ml Grøntsagsbouillon
1 drys Peber
1 tsk. Kraft til fodring
  • Schritt 1/5

    Rist pinjekernerne på en pande, til de er gyldenbrune, sæt dem til side, og lad dem køle af.

  • Schritt 2/5

    Hak rødløgene, og varm dem op i en gryde med grøntsagsbouillon. Læg låg på, og kog i 20 minutter under jævnlig omrøring.

  • Schritt 3/5

    Hak dadlerne.

  • Schritt 4/5

    Bland balsamicoeddike med majsmel.

  • Schritt 5/5

    Tilsæt dadlerne og balsamicoeddikeblandingen til grøntsagsbouillonen, og varm det hele op igen kortvarigt.

Hvad andre har sagt om Balsamisk dadeldressing

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne