Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Bananbrød med hindbær Automatisch oversat

Einfach 10. juni 2020
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Zubereitungszeit:
1 Std.
Back- / Ruhzeit:
20 Min.

Senest når duften af sødt brød breder sig i rummet, står det klart: Hindbær og banan er et perfekt match.

160 ml Plantedrik (havre)
300 g Banane
50 g Xylit
320 g Mel (boghvede)
1 pose Bagepulver
0,5 tsk. Vaniljesukker
2 kopper Frosne hindbær
1 spsk. Schokodrops
1 spsk. Nøddeblanding
  • Schritt 1/5

    Mos bananerne til en masse.

  • Schritt 2/5

    Bland alle ingredienserne (undtagen bærrene) til en jævn masse.

  • Schritt 3/5

    Vend forsigtigt hindbærrene i.

  • Schritt 4/5

    Hæld dejen i en smurt brødform, og top f.eks. med en nøddeblanding eller chokoladedråber.

  • Schritt 5/5

    Bages ved 140 °C i 40 minutter, dækkes til og bages i yderligere 20 minutter.

Hvad andre har sagt om Bananbrød med hindbær

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne