Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Boghvedepandekager Automatisch oversat

Einfach 27. juli 2019
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
10 Min.

Boghvedeflagerne giver pandekagerne en kraftig nøddesmag, men de kan også laves med havregryn.

130 ml Mælk eller vegetabilsk drik
80 g Boghvedeflager
2 spsk. Sukker fra kokosnøddeblomster
1 spsk. Hindbærpulver
2 spsk. Jordnøddesmør
1 tsk. neutral olie
1 tsk. Dunaliella Salina Pulver
0 efter behov Quinoa, gepufft
0 efter behov Kokosnøddechips
1 spsk. Kokosolie
0 efter behov Blåbær
  • Schritt 1/7

    Kom først boghvedeflagerne i blenderen, og kør dem til mel.

  • Schritt 2/7

    Pisk derefter boghvedemel, mælk, kokosblomstersukker og Dunaliella Salina (til den orange farve) sammen.

  • Schritt 3/7

    Varm lidt kokosolie op ved middel varme i en lav gryde.

  • Schritt 4/7

    Kom 1 til 2 spiseskefulde dej pr. pandekage på panden. Vend efter ca. 1 minut.

  • Schritt 5/7

    Stabl de færdige pandekager.

  • Schritt 6/7

    Bland jordnøddesmør, hindbærpulver og olie sammen til en sauce, og hæld den over bunken.

  • Schritt 7/7

    Pynt med blåbær, puffet quinoa og kokoschips.

Hvad andre har sagt om Boghvedepandekager

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne