Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Cheesecake med jordbærtopping Automatisch oversat

Moderat 20. juni 2018
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Back- / Ruhzeit:
24 Std.

Cheesecake med jordbærtopping, dem, der elsker cheesecake, vil især fejre denne specielle kreation!

25 ml Smør eller kokosolie
100 g Macadamiakerne
65 g Sukker fra kokosnøddeblomster
35 g Proteinpulver
40 g Kokosnøddechips
250 g Quark
225 g Flødeost
120 g purerede jordbær
1 pose Gelatine
  • Schritt 1/5

    Til bunden kommes 100 g malede macadamiafrø, 25 ml smeltet smør eller kokosolie og 25 g kokosblomstsukker i en springform, og bages i 15 minutter ved 180 °C varmluft, til de er let brunede.

  • Schritt 2/5

    Til ostemassefyldet blandes alle ingredienserne sammen undtagen gelatinen. Opløs derefter halvdelen af husblassen i varmt vand. Rør derefter fløden ud i den opløste, varme husblas.

  • Schritt 3/5

    Fordel ostemassefyldet over den afkølede bund.

  • Schritt 4/5

    Til jordbærtoppingen pureres jordbærrene. Opløs den anden halvdel af husblassen i varmt vand. Rør jordbærpuréen i, og hæld blandingen på kagen.

  • Schritt 5/5

    Lad cheesecaken stå i køleskabet natten over, og nyd den næste dag.

Hvad andre har sagt om Cheesecake med jordbærtopping

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne