Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Crêpe-kage med økologisk mandel-tonka-creme Automatisch oversat

Moderat 21. november 2023

Var der nogen, der sagde kage? Ja, vi taler om en kage, der er lavet af tynde crêpes med cremet økologisk mandel-tonka-creme! Det smager sgu godt, hvis du spørger os!

250 g Mel
2 spsk. Sukker
1 spsk. Rapsolie
1 drys Salt
1 spsk. Bagepulver
400 ml Plantebaseret drik, f.eks. sojadrik
0 efter behov Økologisk mandel-tonka-creme
0 efter behov Frugt til pynt, f.eks. frisk kaki
  • Schritt 1/3

    Kom alle de tørre ingredienser i en skål, og bland godt. Tilsæt derefter den plantebaserede drik, indtil du har en glat, flydende dej.

  • Schritt 2/3

    Varm olien på en mellemstor pande ved lav til middel varme, og hæld en halv øse crêpedej på panden. Steg crêpen, indtil den er let gylden. Gentag dette, indtil du har stegt alle crêpes - der skal være omkring 10-12 af dem.

  • Schritt 3/3

    Lad crêpes køle helt af. Så kan du begynde at lægge lag på lag: Fordel din økologiske mandel-tonka-creme mellem hvert lag af crêpes. Top derefter dit tårn af crêpes med mere creme, og pynt med frugt efter eget valg. Khakis er for eksempel en dejlig vinteragtig, sød og kanelagtig smag.

Hvad andre har sagt om Crêpe-kage med økologisk mandel-tonka-creme

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne