Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Cupcakes med jordnøddesmør Automatisch oversat

Einfach 6. august 2020
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
20 Min.

Opmærksomhed til alle peanut-elskere! Denne muffinsopskrift er til dig.

30 g Jordnøddemel
70 g Erythritol
1 stk stort æg
50 g Smør
30 ml Mandela-drik
1 drys Salt
10 g Kakaonibs
20 g ristede jordnødder (usaltede)
2 tsk. Vanillearoma
0,5 tsk. Bagepulver
75 g Jordnøddesmør
100 g Fedtfattig flødeost
  • Schritt 1/7

    Forvarm ovnen til 180 °C (top- og bundvarme). Lad alle ingredienserne få stuetemperatur på forhånd.

  • Schritt 2/7

    Pisk smør, erythritol, æg og mandelmælk til en luftig masse.

  • Schritt 3/7

    Tilsæt peanutmel, vanilje, salt og bagepulver, og rør det i.

  • Schritt 4/7

    Tilsæt jordnødder og kakaonibs til blandingen, og rør rundt. Bland det hele godt sammen.

  • Schritt 5/7

    Fordel dejen i muffinsformene, og bag dem i 20 minutter ved 180 °C, til de er gyldenbrune.

  • Schritt 6/7

    Bland alle ingredienserne til cremen med en ske, hæld den i en sprøjtepose, og sprøjt den på de afkølede muffins.

  • Schritt 7/7

    Pynt med jordnødder og kakaonibs, og opbevar i køleskabet.

Hvad andre har sagt om Cupcakes med jordnøddesmør

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne