Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Dip af kidneybønner Automatisch oversat

Einfach 13. april 2019
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Zubereitungszeit:
1:30 Std.

Denne kidneybønnedip er hurtig og nem at lave, hvis du allerede har udblødt og kogt kidneybønnerne. Den passer godt til tortillachips eller andre rå grøntsager. Lige noget til den næste fest, for fingermad er altid godt! Citronsaften holder sig i køleskabet i et par dage. Det er også lækkert som sandwichpålæg.

200 gr tørrede kidneybønner
2 spsk. Zitronensaft
1 Hvidløgsfed
1 spsk. Olivenolie
2 tsk. Krystalsalt
1 tsk. Paprika-krydderi
1 tsk. Cayennepfeffer
2 spsk. Vand
2 stængler frisk persille
  • Schritt 1/2

    Læg kidneybønnerne i blød i rigeligt vand natten over. Hæld udblødningsvandet fra, og lad det simre med frisk vand i ca. 1,5 time.

  • Schritt 2/2

    Kom alle ingredienserne i en blender, og blend på højeste indstilling i 1/2 minut. Stop om nødvendigt blenderen flere gange, og skub dippen ned fra siderne. Gentag, indtil du har en virkelig cremet blanding.

Hvad andre har sagt om Dip af kidneybønner

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne