Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Frugtagtig tarte flambée Automatisch oversat

Einfach 9. oktober 2020
Vorbereitungszeit:
1:30 Std.
Zubereitungszeit:
5 Min.

Kreativt pålægskøkken: Vi tryller en flamberet tarte frem med KoRos mango-curry-pålæg!

2 drys Salt
2 spsk. Olivenolie
250 g Mel
125 ml lunkent vand
5 spsk. Økologisk mango-karrypålæg
1 stk Limeskal
2 stk Gulerødder
2 stk Ferskner
4 stk Forårsløg
2 spsk. Kokosnøddechips
  • Schritt 1/9

    Bland alle ingredienserne til dejen sammen, og ælt det til en glat dej.

  • Schritt 2/9

    Pensl den færdige dej med lidt olivenolie, og stil den på køl i 1 time.

  • Schritt 3/9

    Udsten fersknerne og skær dem i skiver, skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler, og skær forårsløgene i tynde skiver...

  • Schritt 4/9

    Forvarm ovnen til 250ºC (varmluft).

  • Schritt 5/9

    Drys mel på arbejdsfladen, og rul dejen tyndt ud.

  • Schritt 6/9

    Fordel mangocurrycremen over dejen med en halv centimeters afstand til kanten.

  • Schritt 7/9

    Fordel limeskal, salt, gulerødder, ferskner, forårsløg og kokoschips jævnt over den flamberede tærte.

  • Schritt 8/9

    Sæt den flamberede tærte i den forvarmede ovn i ca. 5 minutter.

  • Schritt 9/9

    Tag flammekagen ud af ovnen, pynt med krydderurter, og spis den varm.

Hvad andre har sagt om Frugtagtig tarte flambée

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne