Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Frugtsødme på glas: hjemmelavet marmelade af vilde bær Automatisch oversat

Einfach 17. november 2023
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Zubereitungszeit:
3 Min.

Vil du forvandle friske vilde bær til lækker marmelade? Her er vores opskrift på vilde bærs magi til alle professionelle snackere! Det smager skønt på frisk brød eller som topping på pandekager, grød og desserter. God appetit!

500 g Vilde bær (f.eks. blåbær, brombær, skovjordbær, kornelkirsebær)
250 g Geleringssukker 2:1
0,5 Citron
1 Konserveringsglas
  • Schritt 1/8

    Saml friske vilde bær. Tag kun de bedste og mest modne frugter med dig. Vi ønsker trods alt maksimal smag og så mange næringsstoffer som muligt!

  • Schritt 2/8

    Skyl forsigtigt bærrene, og lad dem dryppe af.

  • Schritt 3/8

    Klargør syltetøjsglassene (hurtigt tip: du kan også genbruge dine tomme nøddesmørglas til dette!) ved at skylle dem med kogende vand. Det steriliserer glassene og sikrer deres holdbarhed.

  • Schritt 4/8

    Kom de afdryppede bær i en lille gryde eller pande. Tilsæt syltesukker og saften af en halv citron, og bland det hele godt.

  • Schritt 5/8

    Varm blandingen op, og lad den simre ved middel varme i ca. 3-5 minutter. Rør jævnligt, så intet brænder på. Marmeladen bør blive tykkere efter et stykke tid.

  • Schritt 6/8

    Hæld den varme marmelade i de rene, forseglede syltetøjsglas.

  • Schritt 7/8

    Luk syltetøjsglassene tæt (pas på varmen!), og vend dem på hovedet for at køle af, så de er lufttætte.

  • Schritt 8/8

    Din hjemmelavede marmelade af vilde bær er nu klar til at blive nydt i naturen eller derhjemme.

Hvad andre har sagt om Frugtsødme på glas: hjemmelavet marmelade af vilde bær

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne