Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Grillet vegetarburger Automatisch oversat

Einfach 18. december 2023
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Zubereitungszeit:
10 Min.

Intet slår en røget burger! Derfor har vi skabt den ultimative veganske BBQ-lignende kyllingeburgeropskrift til dig!

1 pakke vegansk møllefilet
1 spiseske Barbecue-sauce
1 Romanasalat
1 tsk. Balsamisk løgchutney
0,5 tsk. Sennep
1 Tomate
1 skive vegansk alternativ til ost
1 burgerbolle
2 spiseske Rapsolie
  • Schritt 1/5

    Først skal du forberede den veganske grinderfilet. Bland blot 175 ml koldt vand, 2 spsk rapsolie og indholdet af posen. Læg det i køleskabet, og lad det trække i en halv time. Form derefter to fileter, vend dem i mel, og steg dem i 2 spsk. olivenolie i 5-6 minutter, til de har fået en flot gylden farve.

  • Schritt 2/5

    Pensl fileterne med barbecuesauce.

  • Schritt 3/5

    Vask imens salaten, og skær tomaten i skiver.

  • Schritt 4/5

    Skær burgerbollen over på midten, og rist den på panden. Læg ostealternativet ovenpå, så det kan smelte.

  • Schritt 5/5

    Smør sennep på den ene halvdel af brødet, og læg tomat, salat, BBQ-grinderfilet og løgchutney på.

Hvad andre har sagt om Grillet vegetarburger

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne