Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Gryde med nyrebønner og jordnødder Automatisch oversat

Einfach 22. oktober 2020
Vorbereitungszeit:
15 Min.

I den kolde årstid er en varm bønnegryde trods alt noget fint.

125 g Ris
1 tsk. Öl
1 stk Løg
20 g Jordnøddesmør
265 g Nyrebønner
4 stk store tomater
1 spsk. Tomatpulp
1 stk Gulerod
1 bæger frisk persille
15 g Jordnødder
1 drys Peber
1 drys Salt
  • Schritt 1/5

    Tilbered risene efter anvisningen på pakken.

  • Schritt 2/5

    Steg løgene i en gryde. Efter 3 minutter tilsættes den finthakkede gulerod og tomatpuréen, som også svitses.

  • Schritt 3/5

    Skær i mellemtiden tomaterne i tern, og lad kidneybønnerne dryppe af.

  • Schritt 4/5

    Tilsæt kidneybønner, tomater og jordnøddepuré, og krydr med salt og peber.

  • Schritt 5/5

    Servér og top med persille og jordnødder.

Hvad andre har sagt om Gryde med nyrebønner og jordnødder

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne