Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Hokkaido græskarsuppe Automatisch oversat

Einfach 5. december 2019
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Zubereitungszeit:
20 Min.

Denne hokaido-kartoffelsuppe er den ideelle måde at indlede efteråret på.

300 g Hokkaido-Kürbis
100 g Kartofler
1 fed Hvidløg
30 g Smør
100 g Lette cremer
400 ml Vand
0,5 tsk. Urteblanding
2 tsk. Grøntsagsbouillon
1 tsk. Salt
0,5 tsk. Røget paprikapulver
  • Schritt 1/9

    Pil hvidløgsfeddene, og hak dem i fine stykker.

  • Schritt 2/9

    Skræl kartoflerne, og fjern kernerne fra græskarret.

  • Schritt 3/9

    Skær kartoflerne og græskarret i stykker.

  • Schritt 4/9

    Kom kartofler og græskar i en stor gryde sammen med smørret, og svits det ved middel varme i ca. 5 minutter.

  • Schritt 5/9

    Rør 400 ml bouillon sammen, og kom det i gryden.

  • Schritt 6/9

    Læg låg på, og lad det simre i 20 minutter.

  • Schritt 7/9

    Tilsæt salt, paprikapulver og krydderurteblandingen samt crème légère.

  • Schritt 8/9

    Purer suppen i gryden med en blender til den ønskede konsistens.

  • Schritt 9/9

    Pynt suppen med purløg eller lignende.

Hvad andre har sagt om Hokkaido græskarsuppe

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne