Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Ingefærbrune kager uden bagning Automatisch oversat

Einfach 3. december 2018
Vorbereitungszeit:
1 Std.
Back- / Ruhzeit:
1 Std.

Peberkager er en grund til at elske vinteren! Men det behøver ikke altid at være de klassiske pebernødder, for krydderiet gør sig også fantastisk godt i brownies. Disse brownies er derfor ikke kun en ægte smagsoplevelse, men også en garanteret succes!

425 g Kikærter
75 g Sukker fra kokosnøddeblomster
60 ml Plantedrik
100 g Datoer
1 spsk. Gingerbread krydderi
2 spsk. Schokodrops
25 g Kakaopulver
15 g Johannesbrødkernemel
30 g Havregryn
  • Schritt 1/4

    Skyl og afdryp kikærterne godt, og mal havregrynene til mel i en blender.

  • Schritt 2/4

    Tilsæt alle ingredienserne undtagen chokoladedråberne til havremelet, og bland, indtil blandingen er homogen og kun let klæbrig.

  • Schritt 3/4

    Vend chokoladedråberne i dejen, og hæld blandingen i en bageform beklædt med bagepapir (f.eks. en bradepande), og fordel den jævnt.

  • Schritt 4/4

    Pynt med chokoladedråber, og stil dem i køleskabet i mindst 1 time, før du spiser dem. Fortsæt med at opbevare de resterende brownies i køleskabet, når de er spist.

Hvad andre har sagt om Ingefærbrune kager uden bagning

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne