Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Jordbærskål Automatisch oversat

Einfach 9. februar 2021
Vorbereitungszeit:
5 Min.

Lækker jordbærkvarkcreme med proteinchokoladelag.

150 g Fedtfattig ostemasse
150 g Joghurt
1 spsk. Proteinpulver chokolade
50 g frosne jordbær
1 tsk. Jordbærpulver
2 spsk. Kakaopulver
2 tsk. Kakaopulver
  • Schritt 1/5

    Rør fedtfattig kvark, yoghurt og jordbærpulver sammen til en cremet masse.

  • Schritt 2/5

    Optø jordbærrene, skær dem i små stykker, og tilsæt dem. Sød det hele en smule.

  • Schritt 3/5

    Bland de tørre ingredienser til chokoladelaget.

  • Schritt 4/5

    Tilsæt lidt vand, indtil du har en tyktflydende creme, og smør den på ostemassen.

  • Schritt 5/5

    Stil på køl, til lagen er fast, og nyd den derefter.

Hvad andre har sagt om Jordbærskål

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne