Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Kage i måneskin Automatisch oversat

Moderat 9. juni 2021
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Zubereitungszeit:
20 Min.

Smager godt, selv når solen skinner: æblecremetærte med mørk revet chokolade.

100 g Smør eller magarine
125 g Stødte hasselnødder
3 stk Protein
250 ml Æblejuice, usødet
3 stk Æggeblomme
0,5 pakke Bagepulver
4 spsk. Sukker fra kokosnøddeblomster
100 g Smør eller magarine
4 spsk. Zitronensaft
2 stk Æggeblomme
1 pakke Vanillepuddingpulver
1 pakke Vaniljesukker
250 ml Fløde
0 efter behov Zarbitter revet chokolade
  • Schritt 1/5

    Bland smør/agarine, kokosblomstsukker, hakkede hasselnødder, æggeblommer og bagepulver sammen.

  • Schritt 2/5

    Pisk æggehviderne stive, og vend dem i.

  • Schritt 3/5

    Hæld den i en springform på 26 cm, og bag den i 20 minutter ved 180 °C varmluft, og lad den derefter køle af.

  • Schritt 4/5

    Rør æblejuice, citronsaft, vaniljepulver og kokosblomstsukker sammen, og bring det i kog. Tag det af varmen, og rør æggeblomme og smør/agarine i, så der ikke dannes klumper. Lad det derefter køle af, mens du rører igen og igen.

  • Schritt 5/5

    Pisk fløden stiv med vaniljesukker, og fordel den over cremen. Top med mørke chokoladespåner.

Hvad andre har sagt om Kage i måneskin

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne