Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Kikærtekarry med couscous Automatisch oversat

Einfach 6. august 2018
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Zubereitungszeit:
20 Min.

En super velsmagende, fyldig couscous-opskrift til dig, denne gang med couscous! En god karryret falder altid i god jord, især når den er hurtig og nem at tilberede. Det er bestemt værd at prøve igen!

1 spsk. Kokosolie
1 Tomater, hakket
3 tsk. karrypulver
1 Løg
250 g Kikærter
200 ml Coconutmilch
0 efter behov Tørrede tomater
1 drys Peber
1 drys Salt
100 g Couscous
  • Schritt 1/10

    Pil løget, og skær det i små stykker.

  • Schritt 2/10

    Varm olien i en slip let-pande, og svits løget.

  • Schritt 3/10

    Tilsæt karrypulver, og bland det godt med løgene.

  • Schritt 4/10

    Kog karryløgene af med dåsetomater, hak eventuelt tørrede tomater og tilsæt.

  • Schritt 5/10

    Kom kikærterne i gryden, og lad dem simre i ca. 10 minutter ved middel varme.

  • Schritt 6/10

    Bring en kop vand i kog i en lille gryde.

  • Schritt 7/10

    Tilsæt salt og couscous, sluk for varmen, og lad couscoussen trække i det varme vand i 5 minutter.

  • Schritt 8/10

    Tilsæt kokosmælken til karryen, og sluk for varmen.

  • Schritt 9/10

    Smag til med salt og peber, og servér med couscous.

  • Schritt 10/10

    Pynt den færdige ret med fetaost, friske tomater og koriander.

Hvad andre har sagt om Kikærtekarry med couscous

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne