Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Kokos-Amaranth-Granola Automatisch oversat

Einfach 10. maj 2022
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
10 Min.

Denne granolaopskrift er en hurtig og nem måde at lave en lækker og alsidig morgenmad på!

130 g Havregryn
100 g Kokosflager
50 g Amaranth
1 drys Salt
90 g Sirup af kokosnøddeblomster
1 tsk. Tonka eller vanilje
35 g Risflager
0 efter behov Yoghurt med kokosnød
1 håndfuld Bananenchips
  • Schritt 1/6

    Forvarm ovnen til 180 °C.

  • Schritt 2/6

    Bland havregryn, amarant, kokosflager, risflager, salt og vanilje eller tonka i en røreskål.

  • Schritt 3/6

    Tilsæt kokosblomstsirup, og bland det hele jævnt.

  • Schritt 4/6

    Fordel blandingen på en bageplade beklædt med bagepapir, og tryk den jævnt ned. Du kan bruge dine hænder eller et glas til det.

  • Schritt 5/6

    Bag granolaen i ca. 10 minutter, indtil den er let brun i kanten.

  • Schritt 6/6

    Lad granolaen køle helt af, før du smuldrer den med hænderne. Servér din granola med kokosyoghurt, og pynt med kokosflager og bananchips.

Hvad andre har sagt om Kokos-Amaranth-Granola

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne