Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Krydrede bulgur-linseboller Automatisch oversat

Moderat 26. januar 2018
Vorbereitungszeit:
25 Min.
Zubereitungszeit:
15 Min.

Det orientalske køkken er ikke kun ekstremt lækkert, men har også en bred vifte af retter at byde på. Denne opskrift er inspireret af orientens smage og ingredienser. Kombinationen af røde linser, stærk bulgur og det typiske garam masala-krydderi tager dig smagsmæssigt til regionerne i Mellemøsten. Linsekuglerne er et godt tilbehør, men de gør sig også godt som hovedkomponent med grøntsager, ris, kartofler osv. Hummus smager også rigtig godt sammen med dem!

60 g rote Linsen
60 g Bulgur
1 håndfuld flad persille
3 Forårsløg
400 ml Grøntsagsbouillon
1 tsk. Garam Masala
1 spsk. Tomatpulp
1 Citron
  • Schritt 1/3

    Vask linserne, og bring dem i kog i en gryde med grøntsagsbouillon, og kog dem i yderligere 5 minutter. Tilsæt bulgur. Skru ned for varmen, og lad det simre med låg på i 15-20 minutter. Tag gryden af varmen, og lad blandingen trække i 5 minutter.

  • Schritt 2/3

    Hak forårsløg og persille i en blender, og tilsæt det til bulgur- og linseblandingen. Rør tomatpuré, garam masala og citronsaft i, og lad det køle lidt af.

  • Schritt 3/3

    Form små linsekugler af den færdige blanding, og bag dem på en bageplade beklædt med bagepapir i ovnen i ca. 15 minutter.

Hvad andre har sagt om Krydrede bulgur-linseboller

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne