Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Kylling Alfredo med majs og ris fusilli Automatisch oversat

Einfach 18. december 2023
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Zubereitungszeit:
15 Min.

Har du lyst til en kulinarisk rejse til Rom? Prøv vores bud på cremet kylling Alfredo - rent plantebaseret, selvfølgelig!

1 vegansk møllefilet
1 tsk. Paprikapulver
1 tsk. Hvidløgspulver
0,5 tsk. Oregano
1 Løg
4 spiseske Rapsolie
1 drys Salt
100 mililiter Grøntsagsbouillon
150 mililiter vegansk fløde
1 drys vegansk parmesanalternativ
1 bæger frisk persille
200 gram Økologisk majs og ris-fusilli
  • Schritt 1/6

    Først skal du forberede den veganske grinderfilet. Du skal blot blande 175 ml koldt vand, 2 spsk rapsolie og posens indhold. Læg det i køleskabet, og lad det trække i en halv time. Form derefter to fileter, vend dem i paprikapulver, hvidløgspulver og oregano, og steg dem i 2 spsk. olivenolie i 5-6 minutter, til de har en flot gylden farve.

  • Schritt 2/6

    Kog fusillierne i saltet vand, til de er al dente.

  • Schritt 3/6

    Skær i mellemtiden et løg i fine tern, og svits det i lidt rapsolie.

  • Schritt 4/6

    Tilsæt derefter grøntsagsbouillon og vegansk fløde, og lad saucen simre.

  • Schritt 5/6

    Skær de veganske kværnfileter i strimler. Vend pastaen i flødesaucen, og smag til med vegansk parmesan og salt.

  • Schritt 6/6

    Pynt din veganske alfredo med kylling med frisk persille, og spis løs!

Hvad andre har sagt om Kylling Alfredo med majs og ris fusilli

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne