Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

No-Bake-Proteintorte Automatisch oversat

Einfach 9. november 2020
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Back- / Ruhzeit:
4 Std.

Den perfekte kage til alle fitnessguruer, der ikke bager.

70 g Erythritol
30 g Puffet spelt
8 blad Gelatine
20 g 85% chokolade
500 g Fedtfattig ostemasse
5 g Puffet spelt
25 g Honning
200 ml Vand
5 g 85% chokolade
  • Schritt 1/8

    Kom den puffede spelt og erythritol i en gryde, og vent, til erythritolen er smeltet.

  • Schritt 2/8

    Smelt chokoladen.

  • Schritt 3/8

    Bland spelt med chokolade, og hæld det i en springform på 18 cm.

  • Schritt 4/8

    Læg husblassen i en gryde med 200 ml vand, og lad den svulme op i 10 minutter.

  • Schritt 5/8

    Varm gelatinen lidt op, til den er smeltet.

  • Schritt 6/8

    Tilsæt kvark, erythritol og honning, og fordel kvarkblandingen på kagebunden.

  • Schritt 7/8

    Stil den i køleskabet i mindst 4 timer.

  • Schritt 8/8

    Fordel den puffede spelt og den smeltede chokolade over kagen.

Hvad andre har sagt om No-Bake-Proteintorte

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne