Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Risbudding med hasselnødder Automatisch oversat

Moderat 6. juli 2019
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
20 Min.
Back- / Ruhzeit:
15 Min.

Risengrød med hasselnødder og kirsebær? Ja, og helst med chokolade på toppen!

1 Plantedrik
3 spsk. Råt rørsukker
280 Risengrød
40 g Smør
200 Kirsebær
150 ml Vand
40 Hasselnødder
2 tsk. Hasselnøddepuré
2 tsk. Karamelsirup
  • Schritt 1/7

    Hæld grøntsagsdrikken i en stor gryde, rør det rå rørsukker i, og bring blandingen i kog.

  • Schritt 2/7

    Tilsæt risengrøden, bring den kortvarigt i kog, og kog den derefter ved svag varme under omrøring i ca. 20 minutter.

  • Schritt 3/7

    Tag risengrøden af varmen, og lad den svulme op i yderligere 15 minutter, indtil den ønskede konsistens er nået.

  • Schritt 4/7

    Smelt smør, hasselnøddepuré og karamelsirup i en lille gryde. Sæt det derefter til side.

  • Schritt 5/7

    Vask og udsten kirsebærrene. Bring vand og sukker i kog i en anden gryde. Tilsæt kirsebærrene. Lad vandet fordampe under omrøring.

  • Schritt 6/7

    Hæld risengrøden i en dyb tallerken, hæld hasselnøddesaucen og kirsebærkompotten over, og pynt med hakkede hasselnødder og friske kirsebær.

  • Schritt 7/7

    Tip: Du kan også bruge lidt chokolade som topping, som smelter i den stadig varme risengrød.

Hvad andre har sagt om Risbudding med hasselnødder

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne